Opublikowano 30 listopada 20204 l 2 minutes ago, Gomlin said: Dzięki za cynk tutaj. Właśnie zakupiłem i zasysam. A tak z ciekawości, co tam tak zostało zepsute w tej kolekcji? Kolekcja bazuje na wersjach beta gier, a SH3 ma nowy dubbing.
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Czy udało się może komuś zakupić na XSX w sklepie Microsoftu Prince of Persia z 2008 roku ? Tytuł widnieje na liście który wspiera wsteczną kompatybilność, ale jak wyszukuje go z poziomu z konsoli to jest "niedostępny do zakupu" a na allegro jedyna sztuka w PL wersji kosztuje 75 zł Nie ukrywam że tytuł mnie ominął jeszcze za czasów X360, a z chęcią bym go nadrobił.
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Pewnie tutaj jest ten sam przypadek co z Forza Horizon 1, czy Dirt 3 lub Showdown. Cyforowo gry nie kupisz ale jak masz płytę to zadziała. A nie kupisz cyfrowo z uwagi na jakieś licencje, które pewnie wygasły. Edytowane 13 grudnia 20204 l przez Emtebe
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Dzięki za odpowiedź, o tym nie pomyślałem że mogły wygasnąć licencje. Ale co ciekawe jakiś epilog można dokupić czyli jeśli chodzi o dlc i inne to ta reguła nie obowiązuje. No nic, zapoluje się na pudełko jak ogra się większość gier z Game Passa
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Czy udało się może komuś zakupić na XSX w sklepie Microsoftu Prince of Persia z 2008 roku ? Tytuł widnieje na liście który wspiera wsteczną kompatybilność, ale jak wyszukuje go z poziomu z konsoli to jest "niedostępny do zakupu" a na allegro jedyna sztuka w PL wersji kosztuje 75 zł Nie ukrywam że tytuł mnie ominął jeszcze za czasów X360, a z chęcią bym go nadrobił. A nie lepiej poczekać na rimejk do marca?
Opublikowano 14 grudnia 20204 l 14 minut temu, Czezare napisał: 14 godzin temu, teamdox napisał: Czy udało się może komuś zakupić na XSX w sklepie Microsoftu Prince of Persia z 2008 roku ? Tytuł widnieje na liście który wspiera wsteczną kompatybilność, ale jak wyszukuje go z poziomu z konsoli to jest "niedostępny do zakupu" a na allegro jedyna sztuka w PL wersji kosztuje 75 zł Nie ukrywam że tytuł mnie ominął jeszcze za czasów X360, a z chęcią bym go nadrobił. A nie lepiej poczekać na rimejk do marca? Tadek, to nie o tę część chodzi. Kup sobie z Cexa, pudełko kosztuje 20zł i wysyłają normalnie.
Opublikowano 10 lutego 20214 l Szybkie pytanie - kupiłem z ms store RDR jedynkę, jeszcze z xbox 360. Wszystko fajnie, tylko mam problem z "profilem xbox live", nie chce się z nim połączyć. "uzyskiwanie danych konsoli xbox 360" mieli długo po uruchomieniu gry, ale w końcu przechodzi dalej. Ale potem każe się zalogować i nic z tego nie wychodzi. Konsoli x360 nigdy nie miałem, ale na xonex ograłem Mafię II i nie było problemu. Na xseriesx za to nie idzie. Coś robię źle? Edytowane 10 lutego 20214 l przez martinez07
Opublikowano 11 lutego 20214 l 13 godzin temu, martinez07 napisał: Szybkie pytanie - kupiłem z ms store RDR jedynkę, jeszcze z xbox 360. Wszystko fajnie, tylko mam problem z "profilem xbox live", nie chce się z nim połączyć. "uzyskiwanie danych konsoli xbox 360" mieli długo po uruchomieniu gry, ale w końcu przechodzi dalej. Ale potem każe się zalogować i nic z tego nie wychodzi. Konsoli x360 nigdy nie miałem, ale na xonex ograłem Mafię II i nie było problemu. Na xseriesx za to nie idzie. Coś robię źle? Ogólnie chodzi o coś z awatarami które były na x360 Musisz pobrać apkę, zmienić wygląd awatara i wtedy synchronizacja powinna przejść prawidłowo
Opublikowano 11 lutego 20214 l 16 minut temu, maciekww28 napisał: Ogólnie chodzi o coś z awatarami które były na x360 Musisz pobrać apkę, zmienić wygląd awatara i wtedy synchronizacja powinna przejść prawidłowo Mi po odpalaniu gry właśnie wpadły jakieś dwie rzeczy dla awatara. Grę przechodziłem na ps3. Więc pewnie tak jak piszesz
Opublikowano 11 lutego 20214 l Wszystkie Splinter Celle są we wstecznej (Double Agent nawet podwójnie, bo zarówno wersja z OG Xboxa jak i 360 działają).
Opublikowano 11 lutego 20214 l 56 minut temu, Wredny napisał: Czy Splinter Cell Conviction jest we wstecznej? Nie wiem czy grałeś w kontynuację ale Blacklist ma teksturki 4k
Opublikowano 13 lutego 20214 l 1 minutę temu, balon napisał: Pierwsza Forza Horizon śmiga w 60ks? niestety nie
Opublikowano 13 lutego 20214 l kupiłem gierki rockstar teraz wyprzedaży gta4, rdr, bully i san andreas. brakowało mi maxa payne trzeciego; szukam dupa, poczytałem i serio max nie jest we wstecznej? o.O wtf, zrozumiałbym gdyby to była nowa gierka, i szykowałby się płatny remaster. no ale tak nie jest więc wtf? a w ogóle beka, dodatki do gta4 mimo, że niedostępne w sklepie (nawet ich nie znajduje) to i tak je mogę je pobrać, po tylu latach.
Opublikowano 20 lutego 20214 l Gram sobie od wczoraj w Splinter Cell Conviction, wersja na plycie, i jest jakis problem z achivementami. To znaczy w trakcie gry jest powiadomienie, gamescore wydaje mi sie ze tez rosnie ale jak wejde w swoj profil to brak postepu. Mam 4 osiagniecia z wczoraj jak odpalilem po raz pierwszy i dzisiaj jak wrocilem do gry przez QR to tak jakby juz sie nie aktualizuja kolejne. Nie zeby mi to specjalnie przeszkadzalo bo gierka dziala swietnie, a mi tam tez nie zalezy zeby wbijac osiagniecia na xsx ale dziwna sprawa w sumie. A tak swoja droga to gra jest zajebista i nawet dzisiaj wyglada calkiem w porzadku. Tamte lata to chyba byla jakas szczytowa forma ubi. Dobrze ze chyba Wredny mi o niej przypomnial swoim zdjeciem w ZG bo juz zapomnialem jak bardzo kiedys chcialem to ograc
Opublikowano 20 lutego 20214 l @schabek A zerknij przez przytrzymanie opcji i selecta na padzie. Wyświetli się menu z X360 Blacklist wygląda jeszcze lepiej Edytowane 20 lutego 20214 l przez Szymek
Opublikowano 20 lutego 20214 l W dniu 11.02.2021 o 15:58, Szymek napisał: Nie wiem czy grałeś w kontynuację ale Blacklist ma teksturki 4k Za późno - Blacklist ograne na PS3, choć musiałbym wrócić, żeby dobić parę pucharków do platynki (te kooperacyjne głównie).
Opublikowano 20 lutego 20214 l 47 minut temu, Wredny napisał: Za późno - Blacklist ograne na PS3, choć musiałbym wrócić, żeby dobić parę pucharków do platynki (te kooperacyjne głównie). A nie miałem okazji bo już nie miałem x360. Conviction bardzo mi się podobał. Kto wie...moze dadzą boosta 60 fps.
Opublikowano 20 lutego 20214 l W dniu 13.02.2021 o 21:27, Słupek napisał: kupiłem gierki rockstar teraz wyprzedaży gta4, rdr, bully i san andreas. brakowało mi maxa payne trzeciego; szukam dupa, poczytałem i serio max nie jest we wstecznej? o.O wtf, zrozumiałbym gdyby to była nowa gierka, i szykowałby się płatny remaster. no ale tak nie jest więc wtf? a w ogóle beka, dodatki do gta4 mimo, że niedostępne w sklepie (nawet ich nie znajduje) to i tak je mogę je pobrać, po tylu latach. Temat MP3 jest wałkowany do porzygu. Rockstar nie chce Maxa we wstecznej, bo pewnie mają w planach wydać remaster tej gry.