Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano

Coś się chyba zaczyna dziać w kwestii nowych tytułów we wstecznej z OG X-a i 360

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Skate 2, Jet Set Radio Future i tak dla ludu Max Payne 3, proszę i dziękuję.

Opublikowano

Jezeli wydawcy nie będą robic problemow to nie widze powodu dlaczego nie mieliby powiekszyc biblioteki. Bedzie więcej taniej śmiecarki do golda :nosacz2:

Opublikowano

Modlę się o NBA Street Homecourt :wub:

Opublikowano
8 hours ago, Bzduras said:

Skate 2, Jet Set Radio Future i tak dla ludu Max Payne 3, proszę i dziękuję.

Oj tak, mam Max Payne 3 w pudełku na X360 i chętnie ograłbym ponownie, a nie chce mi się 360 specjalnie podłączać.

Opublikowano

Poproszę Max Payne, Medal of Honor (wiem że jest Airborne ale chcę następne części)oraz trylogię Fear. 

Opublikowano

To nie lista życzeń ale tak z Xboxa pierwszego to wiadomo:

Jet Set Radio Future, Tony Hawki Undergroundy(wiem że pewnie niemożliwe przez licencje), Otogi 1 i 2, Darkwatch, Painkiller i mi styka panie Spencer.

Opublikowano

Poproszę the suffering i punishera.

Opublikowano

Większość tych gier co wymieniacie niestety odpada przez wygasłe licencję :/

Opublikowano

Skonczy sie albo na niczym, albo na gierkach w stylu Ride To Hell: Retribution. Ja nic wiecej nie chce, oby tylko znalezli sposob na podbicie rozdzialki we wszystkich grach z 360/xo.

Opublikowano

Moj xboxowy zmysł mówi mi że nowe gry do wstecznej zostaną zapowiedziane w listopadzie z okazji 20 lecia marki xbox

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja pitolę, zamiast wrzucać takie gówna to już lepiej jakby dorzucili podbicie rozdziałki plus 60fps do jakichś fajnych gier, które już w tej wstecznej są - Spec Ops the Line albo Ghost Recon Future Soldier np.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Co bym bardzo chciał grać jak poyebany na Xboxie to Ridge Racer 6 i Test Drive Ferrari Racing Legends  ale to marzenia ściętej głowy, never going to happen :notbad:

Opublikowano

Czy wasze prosby zostały wysłuchane?

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

1 i 2 też by mogli dać w BC.

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

1 i 2 też by mogli dać w BC.

jedynka i dwójka też pojawiły się ostatnio w sklepie Xboxa, więc jest szansa

Opublikowano
51 minut temu, Figuś napisał:

Oby było enhance

Nie no kurva w tych 25 klatkach i wiecznymi loadingami bez przyspieszenia to nawet bym nie podszedł już do tej gry.

Opublikowano

No to pora kliknąć zakup który mi siedzi w koszyku Allegro od kilku dni zanim ceny poszybują XD

A co gdyby to była z jednych z pierwszych gier z FPS + Resolution Boost? 

Edytowane przez SnoD