wojtas011 521 Opublikowano środa o 21:01 Udostępnij Opublikowano środa o 21:01 29 minut temu, drozdu7 napisał(a): Wow, byłem przekonany że bywało za 35 zł gdzieś xd Szkoda bo raczej wolę na Xboxie mieć wszystko w cyfrze Modern Warfare ma historyczną 45zl Remaster ma klucze argentyńskie po 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu U węgra bywały tanie jak są przeceny na kodziki. Można bez cyrków polską kartą kupować, żadnych vpnów. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Kupowałeś coś ostatnio u Węgra? Mi coś krzyczało o złym adresie już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Nie, ostatnio jak kupowałem u Węgra to było to Age of Mythology za 1,45zł Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Takie płacenie polską kartą bez tych vpn to skomplikowana operacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 521 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Takie płacenie polską kartą bez tych vpn to skomplikowana operacja? nie, wbijasz na wegierska wersje strony (linki zazwyczaj sa na peperze) i placisz Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 295 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Takie płacenie polską kartą bez tych vpn to skomplikowana operacja? Tak samo jak na polskim płacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi