Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

L4D ma co-op pomiędzy platformami?

Jak odpalasz grę na Xone to tak jakbyś odpalił na X360, więc możesz normalnie grać z ludźmi z X360 jak jest co-op onine.

Rdr i halo wars sobie cyfrowo kupie rdr jeszcze raz przejdę a halo wars jakoś mnie ominęło na 360

Karolek ja się na left 4 dead pisze

Z tym Halo Wars to bym poczekał, gra jest mocno oparta na CPU i już na X360 miała z tego powodu zmuły. Podejrzewam, że na Xone tego typu gra może być niegrywalna.

Opublikowano (edytowane)

Ta gra nadal daje radę, także w kwestii oprawy. Wciąga jak diabli nawet przy drugim przejściu. 

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Na premiere jarałem się strasznie, przeszedłem z wypiekami na twarzy. Sztos nie z tej ziemi to był.

W 2014 kupiłem grę po raz drugi i ledwo dałem radę skończyć, czym sam byłem niemile zaskoczony. Klimat powalający, ale jeśli zna się już fabułe (a szczególnie zakończenie) to gra aż tak nie robi.

Opublikowano (edytowane)

Plansza wyświetlona po odpaleniu gry nie pozostawiła złudzeń – Microsoft, gdy tylko zorientował się, że popełniono błąd, musiał podmienić odpowiednie pliki na serwerze. Dlatego pomimo obecności okładki Red Dead Redemption i innych detali mogących wskazywać na fakt jej obecności w sklepie oraz posiadania tej gry na dysku nie jest możliwe już jej uzyskanie, ani uruchomienie. W zamian otrzymujemy grę o tytule Hexic HD. Tym, którzy zdołali zawczasu pobrać grę Microsoft „wstrzyknął” aktualizację uniemożliwiającą zagranie w RDR, zapewne do czasu oficjalnego jej udostępnienia..

Edytowane przez Salwador
  • Plusik 1
Gość suteq
Opublikowano

Jak mnie denerwuje fraza "soon". To może być zarówno tydzień, miesiąc, pół roku i rok. :[

Opublikowano

Mam RDR na PS3, ale wersja na X360 była ładniejsza z tego co pamiętam. Wyższa rozdziałka, trochę więcej detali. Mam w związku z tym pytania: czy wersja RDR GOTY X360 ma wszystko na płycie? Można brać używkę? Czy po ściągnięciu gry w wersji elektronicznej na Xbox One płyta będzie jeszcze potrzebna? Czy można się jej pozbyć?

Opublikowano

Gry w BC (jeśli nie są to wersje cyfrowe) nie odpalą ci bez płyty.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Do tej pory tego nie zauważyli? XD Z Wiedźminem coś poszło nie tak, bo jak się poszpera w systemie Xone to są dwie zakładki dla tej gry jedna z osiągnięciami i druga bez. Myślałem, że już to wyłapali. Coś im nie pykło przy uploadzie tej gry na Xone.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Do tej pory tego nie zauważyli? XD Z Wiedźminem coś poszło nie tak, bo jak się poszpera w systemie Xone to są dwie zakładki dla tej gry jedna z osiągnięciami i druga bez. Myślałem, że już to wyłapali. Coś im nie pykło przy uploadzie tej gry na Xone.

No właśnie mi też nie wskakiwały żadne osiągnięcia i myślałem, że tak już jest w grach uruchomionych przez BC. Wiedźmin 2 to moja pierwsza gierka odpalona przy użyciu wstecznej zgodności. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Napiszcie temat na supporcie xbox'a bo wrzuciłem w google i chyba nikt im nawet znać nie dał, że gra jest źle zauploadowana na marketplace.