Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wejdź na Xone i z poziomu konsoli wejdź w gamehub Wiedźmina 2 - jak w zakładce osiągnięć masz komunikat "no achevements" czy coś takiego, to niczego nie odblokowałeś.

Opublikowano

w game hubie nie sprawdzę bo grę po przejściu usunąłem ale wchodząc w profil - osiągnięcia - wiedzmin - to wszystko jest ok

Opublikowano
  • Autor

Oficjalnie dzisiaj do BC dodano

Trials HD

Sam & Max: Beyond Time and Space

LEGO Batman: The Videogame

Alan Wake's American Nightmare

Lista poprawiona, RDR zdjęty z listy

Opublikowano

juz sa oficjalne reklamy bundla xbox one z quantum break i alanem wakem w wstecznej :)

Edytowane przez Brolly PL

Opublikowano

Nie prędko. MP3 jest chyba na 2 DVD z tego co pamiętam. Takie produkcje nie wchodzą na chwilę obecną w grę jeśli idzie o BC.

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś informował, ale Trials HD śmiga idealnie z tego co pograłem. Nadal super gierka.

Opublikowano

Nie prędko. MP3 jest chyba na 2 DVD z tego co pamiętam. Takie produkcje nie wchodzą na chwilę obecną w grę jeśli idzie o BC.

Wiedźmin jest na dwóch płytach.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie ma z tym żadnego problemu. Pewnie w Wiedzminie konsola po prostu zawola drugą płytę. Przecież ściągamy i tak pełną zawartość gry na HDD.

Opublikowano

Wraz z premierą Dark Souls 3 do BC wejdzie pierwsza część.

Opublikowano

Jak kupisz DS3 na Xone, to kod na DS z X360 dostaniesz gratis.

Opublikowano

Jak kupisz DS3 na Xone, to kod na DS z X360 dostaniesz gratis.

:obama: zanim kupię DkS3 na X1 to pewnie już to promo działać nie będzie, także :lapka:

Opublikowano

Pewnie kod bedzie w środku jak to było z Falloutem 3. 

Opublikowano

w końcu będzie dobra okazji żeby przejść jedynkę jeszcze raz, tylko że z dodatkiem :D

Opublikowano

Jeszcze nie ale kombinują z TTT2.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież sam Larry chyba słyszy o tej grze pierwszy raz... A na samym XBL gra w to ze 50 osób. Fajnie się zapowiadało ale chyba już możemy zapomnieć ,że coś dobrego wejdzie do tej usługi. Od początku listopada czekam na Black Ops 1. Nie wspominając o Bioshock. No ileż można..

Opublikowano

Ja swego czasu zagrywałem się w tą gierkę :) Miło wspominam. 

Fajnie też, że skreślasz usługę bo nie wrzucili gierek, które akurat ty chcesz aby się pojawiły. Przypominam, że wsteczna kompatybilność pojawiła się dopiero 3 miesiące temu, a jest w niej już ponad 100 tytułów, no ale ponarzekać trzeba, nie ?