Opublikowano 26 lutego 20169 l Skreślić XD Co rusz dodają nowe gry, przy okazji kontynuacji jakiejś popularniejszej serii wrzucają części z X360 jak Wiedźmin 2, Darksouls itp. ale "można skreślić" bo nie olali i gry z XBL'a też dają.
Opublikowano 26 lutego 20169 l A co niby ? Mają po 20/30 tytułów miesięcznie wrzucać ? xD Chcesz aby każdy tytuł działał tak jak Halo Reach ? Co za ludzie.
Opublikowano 26 lutego 20169 l @Ins napisałem tylko że na większe tytuły nie ma co liczyć. To jest tylko i wyłącznie moja subiektywna opinia i chce się w niej mylić. W żaden sposób nie skreślam tej usługiZresztą usługa działa dla ludzi w preview od końca czerwca a w preview mógł być każdy.Jak to jest ze RDR czy L4D2 znikąd wchodzi do BC i działa bardzo dobrze a dzień później dostajemy hot fixa i już nie możemy grać i słuch po tej akcji zaginął? Co to za magia w co oni się bawią? BO1 jest chyba teraz najbardziej oczekiwana gra z tych co zapowiedzieli no ale 3 miesiące bez chociaż słowa jak się ma sytuacja? Trochę nie ładnie z ich strony Edytowane 26 lutego 20169 l przez BuRRRza
Opublikowano 26 lutego 20169 l Dodali niedawno Wiedźmina 2 i Deus EX HR więc jak nie ma co liczyć na większe tytuły ? Po prostu nie rozumiem jak doszedłeś do takiego wniosku ... A co do RDR i L4D2 to zapewne się w końcu pojawią. Żadna z tych gier nie weszła do BC, były testowane i nikt nie powinien mieć do nich dostępu. Po prostu. Zapewne jest o wiele więcej gierek, w które już można grać ale nikt z testujących ich nie "śledzi" tak ja to było w przypadku wymienianych przez Ciebie tytułów. PS. BO3 może dla mnie w ogóle się nie pojawiać. Wolałbym REZa i Virtua Fighter 5 FS z XBLA niż jakiegoś CoD'a. Edytowane 26 lutego 20169 l przez Ins
Opublikowano 26 lutego 20169 l https://xbox.uservoice.com/forums/298503-backwards-compatibility%C2%A0?filter=hot&page=2 Chodzi chociażby o TOP20. Widać czego pragną ludzie i w jakich ilościach. Wiedźmin 2 ok ale gra była do przewidzenia wcześniej czy później. Bardziej drażni mnie brak kontaktu ze społecznością w związku z obietnicą sprzed ponad 3 miesięcy. Aczkolwiek dziękuję za wyjaśnienie kwestii z RDR i L4D2 i obyś miał rację
Opublikowano 27 lutego 20169 l Mialo być ok 20 gier miesięcznie. Dla mnie ok20 to jest 15-25 a nie 1-5. Celowo nie oglaszaja teraz raz w miesiącu bo lista bylaby uboga. Teraz zmienili taktykę i oglaszaja jak jest cos dostępne... W ten sposób mogga nam zamydlić oczy i wydac garstkę tytułów. W tym tempie im generacji zabraknie.
Opublikowano 27 lutego 20169 l No przyjęli, że zamiast 20 gdzie połowa nie będzie nadawać się do grania będą wrzucać po kilka, które będą chodzić dobrze. Nie wiem na co tu narzekać, jak serio chcesz wszystkie gry z pastgenów, to kup X360. BC to dodatek, a nie główna funkcja Xone i nigdy nie zastąpi X360.
Opublikowano 27 lutego 20169 l Juz gdzieś to slyszalem... Nie masz internetu? To wez x360. X360 lekarstwem na cale zlo:D
Opublikowano 27 lutego 20169 l no ale jaki jest sens posiadania xone i liczenie ze rzuca jakies gierki we wstecznej ? prosciej serio jest kupic x360 i grac w co dusza zapragnie, a nie czekac czy gre y wrzuca i czy klatek nie bedzie gubic
Opublikowano 27 lutego 20169 l No też tego nie czaję, jakbym miał set gier, które chciałem ograć na X360 to brałbym X360, a nie czekał czy może będą w BC. BC w formie emulacji jest dobre dla ludzi co mieli w domu X360 i mają sporo gier, a dzięki temu część z nich mogą sobie "dograć" już na Xone. Jak ktoś nie miał X360 to powinien kupić X360. Proste.
Opublikowano 1 marca 20169 l A ja nie miałem X360 i właśnie dzięki wstecznej zgodności nie muszę się brać za kupno 360 prawie 11 lat po premierze. Sporo dobrych gier już dali. Teraz będę brał Golda, żeby sobie w LoF pograć i gry z BC na X360 (Bordery głównie).
Opublikowano 7 marca 20169 l Nie no lista marzeń pseudo użytkowników 360 jest śmieszna bo ja mogę podać swoją listę i żadnego CoDa tam nie będzie (wyjątek - Battlefield Bad Company 2). Mogliby zapowiadać nad czym aktualnie dłubią i czy są większe lub mniejsze szanse na daną pozycję a same tytuły z XBLA powinny być mniejszym priorytetem niż tytuły stricte pudełkowe a mamy dokładnie na odwrót. Tak czy siak chwali im się oferowanie poprzednich tytułów za free przy zakupie nowych odsłon.
Opublikowano 7 marca 20169 l Imo bez sensu jest dodawanie do BC tytułów takich jak Call of duty. Powinni się skupić na exclusiavach (pgr, ninja gaiden) a nie takich grach. No ale jak się spojrzy na pierwszą 20 głosów to trudno się dziwić że co roku wypuszcza się nowego assasyna. AC3 ma więcej głosów niż Ninja Gaiden 2 0_0
Opublikowano 7 marca 20169 l Nie powiesz chyba, że to Cię dziwi. Zawsze najwięcej głosów będą miały gry najpopularniejsze.
Opublikowano 10 marca 20169 l po zmianie gt nie dodaje mi acziwow(pokazuje ze zdobywan) i nie dziala online a jak odpalam gow3 to wyswietla,ze wylogowano z live. zeby kontynuowqc kampanie od miejsca do ktorego doszedlem na starym gt musze przed odpaleniem gry odlaczyc neta. ladna sraka Edytowane 10 marca 20169 l przez Tommo
Opublikowano 10 marca 20169 l U mnie to wylogowanie z xbl też występuje ale tylko w singlu. Online działa prawidłowo
Opublikowano 17 marca 20169 l Jak kupię gears of war 2 i 3 na płytce to będzie mi śmigać na x1? Bo jak patrzę na cenę w marketplace to ładna przebitka. Tak w ogóle to te gry w cyfrowej edycji są w wersji pl?