Opublikowano 26 maja 20168 l SSX będzie dzisiaj we wstecznej. Świetnie, zawsze chciałem w niego zagrać.
Opublikowano 26 maja 20168 l Jet Set Radio to właściwy krok we właściwą stronę ale ja wciąż średnio jestem zadowolony z BC. Po co mi CoD-y? Nagrałem się w nie do obrzygania. Za to dalej brakuje chińskich pereł: 1. Ninja Gaiden 2 2. Ninja Gaiden 3: Razor`s Edge 3. Catherine 4. Blue Dragon 5. Ninety Nine Nights 6. Lost Odyssey 7. El Shaddai: Ascension Of The Metatron Spencer w zeszłym roku coś tam nieśmiało napomykał o BC z Xboxa pierwszego. A jeśli tak to: 1. Ninja Gaiden Black Edytowane 26 maja 20168 l przez Czezare
Opublikowano 26 maja 20168 l Wiadomo,coś o Rage'u ? Po ograniu Dooma ciągle mi mało dobrych oldschoolowych fpsów
Opublikowano 26 maja 20168 l Wiadomo,coś o Rage'u ? Po ograniu Dooma ciągle mi mało dobrych oldschoolowych fpsów Rage jest takie se.
Opublikowano 26 maja 20168 l Ja kupiłem tego RDR bo skoro już się wysypali wcześniej z nim to prędzej czy później grę wrzucą.
Opublikowano 26 maja 20168 l Ja to się pytam, kiedy w końcu zagram w którąś z części Skate na najlepszym padzie tej generacji?
Opublikowano 26 maja 20168 l Skate 2 będzie chyba 13 czerwca. Amazon się wysypał z paroma grami kilka dni temu.
Opublikowano 27 maja 20168 l Gdzieś mimochodem przeczytałem, chyba nawet na ppe. Było tam też Crackdown 1 czy tam 2 i jakieś 3-4 inne gierki.
Opublikowano 27 maja 20168 l Na tej liście znajduję się: Dragon Age II Skate 2 Fight Night Round 4 Burnout Revenge Fable Anniversary Crackdown 2 Need for Speed: Hot Pursuit http://gearnuke.com/amazon-leaks-new-xbox-one-backwards-compatible-games-including-skate-2/# Wczoraj wrzucili SSX'a do wstecznej:
Opublikowano 28 maja 20168 l Mam pewien problem. Po zainstalowaniu Black Opsa konsola nie widzi DLC które kupiłem jeszcze za czasów x360. Po wejściu w opcje gry nie pokazują się żadne dodatki do instalacji. Ktoś spotkał się z podobnym problemem? W sklepie w samej grze jest informacja że DLC mam zakupione, ale musze je pobrać.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ooo, trzeba jakoś skombinować Portala 2 Może w przyszłości dodadzą jeszcze Orange Box...
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Dzisiaj we wstecznej mają dojść:Fallout: New Vegas Blood Knights Red Faction Battlegrounds Joe Danger Comic Jumper Crystal Quest D&D:Chronicles of Mystara I am Alive.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Oprócz Joe Danger to same szroty Doczekam sie BC dla Catherine, Ninja Gaiden 2 i 3, Blue Dragon, Lost Odyssey czy El Shaddai? Nie sondzę