Opublikowano 15 stycznia 20178 l Akurat BC 2 był w goldzie więc może z tego masz do pobrania ale jeśli na jego koncie nie ma aktywnego golda to nie pograsz.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Pytanko: jakies czas pobrałem Lost Odyssey za free i po wejściu w osiagniecia mam jap krzaczki, czy wy też tak macie?
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Pytanko: jakies czas pobrałem Lost Odyssey za free i po wejściu w osiagniecia mam jap krzaczki, czy wy też tak macie?Tak. ZTCP osiągnięcia w LO na X360 też były w ten sam sposób zbugowane.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Jakiś miesiąc temu u kumpla na x360 aktywowaliśmy wszystkie 4 części.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Sprawdź sobie przez Xbox com - ładnie Ci wyświetli czy kody są aktywne
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Czy kody z GOW 1,2,3 + J można jeszcze aktywować? kody mam aktywne na bank. Chciałem je po prostu sprzedać.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l xD miałem na myśli, że kody są "nie wykorzystane" :) zreszta, nie było tematu, przekazałem kumplowi.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l tak swoją drogą ile są teraz warte? też mam kody na wszystkie części, a że gyrosy mam w poważaniu, to bym puścił dalej.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Mam pytanie co do wstecznej, czy do tych gier są polskie napisy i działają dlc? Mass Effect 1 Mass Effect 2 Mass Effect 3 Gears of War 2 Gears of War 3 Gears of War judgment Alan Wake
Opublikowano 19 stycznia 20178 l W Gearsach i Alanie na pewno. Nie dam sobie ręki uciąć, ale Mass Effect (przynajmniej 1 i 2) mają hard-coded język wydania. Przynajmniej w przypadku wydań z pełnym dubbingiem. Edytowane 19 stycznia 20178 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Jak ktoś z autopsji może napisać to będę wdzięczny. Zapomnialbym o przenoszeniu sava w me, czy ktoś praktykowal na wstecznej?
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Nie praktykowałem, ale nie ma raczej powodu dla którego miałoby to nie działać. Normalnie uruchamia się system z X360 z zarządzaniem sejwami w chmurze, wszystko wygląda jak na X360. Gierka powinna znaleźć save'y z poprzednich części i być w stanie zaimportować postać.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Napisy w me 2 są uzależnione od wersji językowej - polski dubbing ma tylko polskie napisy, angielska wersja ma tylko ang. napisy. Mowa oczywiście o wersji pudełkowej.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l należy to uznać jako olbrzymi plus bo dubbing w mass effect 2 to najgorsza lokalizacja jaką słyszałem ( tak, gorsza od tej z killzone'a i Halo 4) Edytowane 19 stycznia 20178 l przez asax
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Liczyłem, że wrzucą kiedyś Shadow of the Damned, będzie trzeba poszukać na necie.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Oby rzucili Preya do wstecznej bo nigdy nie dokończyłem, a mam wielka ochotę.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Słuchajcie, jak to jest ze zmianą regionu, wiem, że na X1 można robić to dowolnie, a czy ktoś próbował kupować dodatki do Mass Effect 2/3? Chodzi mi konkretnie o niedostępne w Polsce (Shadow Broker itp). Zmieniłem region na US, w sklepie wybrałem konkretny dodatek, pojawia mi się okno zakupu, ale bez ceny, wtf?
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Musisz mieć konto założone na ten region w przypadku ME 2 i angielska wersję gry.