Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hitman bardzo ok. Przeszedłem kiedyś 1 misję ale nie ma moim koncie i nie chciało mi się grać na nowo. Może wrócę.

Mam problem z Gearsami 2. Włączam grę i chyba ze 3 do 5 minut aktualizuje status sieciowy a później wywala profil z Live. Dopiero wtedy da się dołączyć i coopa zacząć.

Ktoś coś? Rozwiązanie? Pewnie grać na X360 ;)

Opublikowano

Ja cały czas czekam na ng2 i prey - ten pierwszy miałbyc juz w grudniu, ale niesamowicie wykrzacza we wstecznej i ciągle jest testowany, za to prey to raczej pewniak przy premierze reboota.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Coś Ci się chyba pomyliło z tym NGII, bo nigdy gry nie zapowiadali. Na uservoice też nie jest odznaczona jako gra będąca w "produkcji" do BC.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

A ja czekam na Tomb Raider Underworld, Skate 2 i PGR 4, ale najbardziej marzy mi się wsteczna z classiciem. KOTORy, Panzer Dragoon Orta, Conker Live & Reloaded, Shenmue 2, Rallisport 2 i wiele innych - to byłby dopiero sztos

• Plusik 1
Opublikowano

Jak jesteś w dashu trzymaj przycisk wł/wył aż konsola wyłączyć się (soft reset)

No ale tylko tak się dzieje w Gearsach 2 we wstecznej. Cała konsola chodzi ok. Ktoś ostatnio gra w tą grę by porównać?

Ale reset wypróbuję. Dzięki.

Gość DonSterydo
Opublikowano

We wstecznej jest już od jakiegoś czasu. Wczoraj tylko dali możliwość kupienia cyfrowej wersji, bo nie było wcześniej.

Opublikowano

Coś Ci się chyba pomyliło z tym NGII, bo nigdy gry nie zapowiadali. Na uservoice też nie jest odznaczona jako gra będąca w "produkcji" do BC.

Nic mi się nie pomyliło. Mam info z pierwszej ręki akurat w tym przypadku.
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jakiś znajomy siedzi w testach BC? Dobrze wiedzieć, że coś działają z NGII, chętnie bym spróbował przejść jeszcze raz na padzie od Xone.

Opublikowano

Nic mi się nie pomyliło. Mam info z pierwszej ręki akurat w tym przypadku.

Ale jest szansa że w ogóle będzie?

Opublikowano

Jakiś znajomy siedzi w testach BC? Dobrze wiedzieć, że coś działają z NGII, chętnie bym spróbował przejść jeszcze raz na padzie od Xone.

Brat.