cithall 107 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 To chyba graliśmy w zupełnie inne gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Gearsy 2 i 3 przechodziłem niedawno w coopie na X1 i rzadko ale chrupnęło trochę, szczególnie trójka. Jednak nie mam porównania bo na X360 przechodziłem solo. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Gearsy 2 i 3 przechodziłem niedawno w coopie na X1 i rzadko ale chrupnęło trochę, szczególnie trójka. Jednak nie mam porównania bo na X360 przechodziłem solo. Masz chetke znow przejsc w coopie? Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Niestety. Od początku roku z żoną przeszedłem trylogię, w tym jedynkę w wersji X1. A teraz meczymy czwórkę. Trochę przesyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Far Cry 3 dostało niezłego boosta we wstecznej: Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wow, praktycznie sztywniutkie 30fps. Szanuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Szkoda, że nie 60 jak w bioshocku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Czy dlc, które są do kupienia ze sklepu w menu gry z x360 (grę mam na płycie, nie cyfrowa) są również kompatybilne z xbox one? Chcę kupić 2 dodatki do new vegas i nie chciałbym mieć niemiłej niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ktoś pisał wcześniej, że tak, nie jestem jednak w stanie potwierdzić z pierwszej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Montana 45 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Właśnie gram w FC3 Blood Dragon które było pare miesięcy temu w goldzie i niestety gra sie często zawiesza na Xbox one przez co niestety misje trzeba zaczynać od nowa, a szkoda bo niezły szpil:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Teraz czekam na Mafię II, bo w końcu udało mi się kupić, a i serią Crysis nie pogardzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 hah, ponoć po wprowadzeniu Black Opsa 2 na XO populacja graczy w tej grze wzrosła z 3000 do 125000 :P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Montana 45 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Teraz czekam na Mafię II, bo w końcu udało mi się kupić, a i serią Crysis nie pogardzę. Crysis to jedna z serii której należy się remaster. Zarówno 2 i szczególnie 3 były w medium/low detalach na konsolach. Dodatkowo C3 miał stosunkowo niski framerate. Pech Crytek ma teraz spore problemy, ale gdyby tak sie szarpli na Crysis Trilogy remaster 1080/60ks to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) MaZZeo: Tak, to prawda, podobno było nawet więcej: A sama gra chodzi na Xone dużo lepiej niż na X360: Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Grałem, potwierdzam, black ops 2 w porównaniu do nowych codow to goty giereczka jeżeli mówimy o multi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Crisis z tego co kojarzę to nie była wersja low/mid z pc tylko było na mocno zmodyfikowanym silniku przez co rozdzielczość i cienie były niskie ale cała reszta nie wyglądała aż tak źle. W końcu Crysis 3 jest tak beznadziejnie zoptymalizowany że do tej pory zabija nawet obecne generacje CPU i GPU. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Kriss_Hietala Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Crysis 1 był już przeportowany na kolejna wersję silnika (cry engine 3), na tym samym została zrobiona druga część, w porównaniu do wersji PC oferował m.in. lepsze oświetlenie, w sumie wszystko mówi trailer: A tak w ogóle to bardzo dobra gra jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Tak ale framerate to karygodny jest w tym porcie Crysisa na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Teraz czekam na Mafię II, bo w końcu udało mi się kupić, a i serią Crysis nie pogardzę. Crysis to jedna z serii której należy się remaster. Zarówno 2 i szczególnie 3 były w medium/low detalach na konsolach. Dodatkowo C3 miał stosunkowo niski framerate. Pech Crytek ma teraz spore problemy, ale gdyby tak sie szarpli na Crysis Trilogy remaster 1080/60ks to Przecież te gry poza grafika nie oferowały kompletnie nic. Skopane strzelanie, AI nie istniało i słaby design Cepidow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Crysis 2 to było dno i metr mułu, nawet całej gry nie przeszedłem i szybko pogoniłem. Przeciwnicy z pajęczym zmysłem strzelający przez betonowe ściany XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Przecież te gry poza grafika nie oferowały kompletnie nic. Skopane strzelanie, AI nie istniało i słaby design Cepidow. A widzisz, mi się podobało, co zrobisz . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Z ciekawości zajrzałem na stronę uservoice ile głosów było oddanych na Black Ops II we wstecznej kompatybilności - 217 tys. XD A ja myślałem, że o tej stronce nikt nie wie. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Montana 45 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Teraz czekam na Mafię II, bo w końcu udało mi się kupić, a i serią Crysis nie pogardzę.Crysis to jedna z serii której należy się remaster. Zarówno 2 i szczególnie 3 były w medium/low detalach na konsolach. Dodatkowo C3 miał stosunkowo niski framerate. Pech Crytek ma teraz spore problemy, ale gdyby tak sie szarpli na Crysis Trilogy remaster 1080/60ks to Przecież te gry poza grafika nie oferowały kompletnie nic. Skopane strzelanie, AI nie istniało i słaby design Cepidow. Mialy tez fajne motywy muzyczne, filmowa otoczke wzorowana na COD (szalencza jazda na wagonie kolejowym w C3) plus sam motyw nanokombinezonu który jest tak naprawde glownym bohaterem serii to imo fajny pomysl :potter: ze strzelaniem nie miałem problemow(pad x360) Dodatkowo w otwartym terenie mozna było przejść zarówno stealth jak i full rambo wiec naprawdę nie wiem o co pijecie? Myśle ze to przez to ze jest to stricte PCtowa seria, a dzięki ssao i tesalacji przyczyniła sie do rozwoju grafiki. Niestety tej drugiej próżno szukać nadal na konsolach... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi