Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, Karolek napisał:

Jak się ma ten revenge do takedown? Pytanie do koneserów co ograli oba :sir:

Bardzo podobnie, Revenge ma trochę mroczniejszą stylistykę, zmodyfikowany tryb Crash (ten w trójce był imo lepszy, w B:R trochę z tym przekombinowali) i traffic check (fury jadące zgodnie z ruchem drogowym możesz taranować bez stresów). Obie mają jedną rzecz wspólną, rządzą niesamowicie i są grywalne jak cholera.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No i w Revenge masz opcję wysadzenia się po takedown (o ile masz nitro). Jak trafisz kogoś to b odzyskujesz nitro. W trakcie kraksy możesz w zwolnionym tempie nakierowywać auto póki leci.

Takedown był dobry a Revenge nie był przekombinowany. Według mnie był świetnie dobranym kierunkiem rozwoju względem Takedown. Podobnie jak Dominator. Wszystkie trzy to święta trójca :)

Opublikowano

Dzięki chłopcy :* sprawdzę więc revenga chociaż dorzucenie do nich dominatora zasiało nutkę niepewności bo jak dla mnie odstawał od takedowna i nie podobał mi się mocno.

Liczę, że dorzucą kiedyś takedowna do BC bo kocham tą grę i w ogóle chyba top 3 ever.

Opublikowano

O zawsze chciałem zagrać.

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

O zawsze chciałem zagrać.

grałem świetna gierka. Nawet ma otoczke fabularną nie najlepszą ale 100 razy ciekawszą od tej z fify :D

Opublikowano

no cooorwa w końcu, jeszcze fife street poproszę i już nigdy z szafy ps3 nie będę musiał wyjmować

Opublikowano

Zdaje się, że będzie napier.dalane :lapka: 

z 10 lat minęło?

Opublikowano
W dniu 15.05.2018 o 09:11, MierzejX napisał:

No i w Revenge masz opcję wysadzenia się po takedown (o ile masz nitro). Jak trafisz kogoś to b odzyskujesz nitro. W trakcie kraksy możesz w zwolnionym tempie nakierowywać auto póki leci.

Takedown był dobry a Revenge nie był przekombinowany. Według mnie był świetnie dobranym kierunkiem rozwoju względem Takedown. Podobnie jak Dominator. Wszystkie trzy to święta trójca :)

revenge to rozwinicie pomyslu z takedown i zarazem apogeum calej serii. Pyszne wspomnienia mam z tymi grami <3

Opublikowano

Mam jakąś saits row z GwG i nawet nie odpaliłem jeszcze nawet na poprzedniej generacji, a co dopiero we wstecznej...

Opublikowano

pierwsze saints row bylo najlepsze bo bez tych gimb nalecialosci ale boje sie jak sie ta gra postarzała

Opublikowano

też mi się jedynka podobała potem dali dla mendrków jakieś zj.ebane klimaty no ale i tak szkoda czasu

Opublikowano

Pamietam newsa ze Ninja Gaiden Black mialo byc w gamepass, wiadomo moze czy dalej jest? Szukalem dzisiaj w sklepie Ninja Gaiden i nic mi nie znalazlo [region PL] wiec wole sie upewnic zanim w ogole zaczne myslec o gamepassie.

Opublikowano

Bansai, nie ma w PL sklepie. Posiadając Game Passa musisz zmienić region na USA i stamtąd zasiorbać grę.

EDIT: Radzę się pospieszyć z tym Game Passem, bo za moment zabulisz za niego 40 zydli, a nie jak teraz 29. 

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Czyli moge kupic w PL gamepassa, zmienic chwilowo region na US, cyknac gierke i zmienic z powrotem region na PL i grac bez problemu?

Opublikowano
6 minut temu, Bansai napisał:

Czyli moge kupic w PL gamepassa, zmienic chwilowo region na US, cyknac gierke i zmienic z powrotem region na PL i grac bez problemu?

Dokładnie tak. Ja tak zrobiłem.