Opublikowano 17 listopada 20204 l Ja mam revoluta podpietego do konta i normalnie z polskimi danymi z wegierskiego sklepu sie kupuje. Bez vpn. Edytowane 17 listopada 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 17 listopada 20204 l 5 minut temu, 20inchDT napisał: Ja mam revoluta podpietego do konta i normalnie z polskimi danymi z wegierskiego sklepu sie kupuje. Bez vpn. No ale ja dalej nie zrobiłem Revolita. Osioł ze mnie.
Opublikowano 17 listopada 20204 l W revolucie musisz zweryfikować się dowodem osobistym i też pewnie będziesz się cykał To już lepiej dodaj kartę
Opublikowano 17 listopada 20204 l 6 minut temu, LiŚciu napisał: No ale ja dalej nie zrobiłem Revolita. Osioł ze mnie. A co za problem kupić na tym węgierskim? Ja kupowałem i na amerykańskim i ostatnio na węgierskim. Przecież to nie jest jakieś nielegalne.
Opublikowano 17 listopada 20204 l 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Nie boisz się o kradzież danych? Przecież to ms store jest, weź się nie wygłupiaj to nie sklepik konkurencji.
Opublikowano 17 listopada 20204 l 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Dobra, nie będe pisssda. Po temacie. Thx! Napisz co za gierka to może jeszcze ktoś skorzysta jak jakieś dobre promo jest.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Silent Hill HD Collection - podobno chvujoza. Ale mam sentyment. https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/promocje-na-gry-xbox-360-w-wegierskim-microsoft-store-gry-z-uniwersum-star-wars-po-628-zl/
Opublikowano 17 listopada 20204 l 1 minutę temu, LiŚciu napisał: Silent Hill HD Collection - podobno chvujoza. Ale mam sentyment. https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/promocje-na-gry-xbox-360-w-wegierskim-microsoft-store-gry-z-uniwersum-star-wars-po-628-zl/ No technicznie podobno kicha ale pewnie da się w to jakoś grać.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Tu macie serię Tom Clancy's https://www.pepper.pl/promocje/przeceny-starszych-gier-z-serii-tom-clancys-w-wegierskim-sklepie-microsoft-xbox-one-series-xs-322294
Opublikowano 17 listopada 20204 l 20 minut temu, lpcl napisał: No technicznie podobno kicha ale pewnie da się w to jakoś grać. Jak mocno zmrużyć oczy to i Rafalala ładna. Ale po co?
Opublikowano 17 listopada 20204 l 17 minut temu, Bzduras napisał: Jak mocno zmrużyć oczy to i Rafalala ładna. Ale po co? To raczej pytanie do liścia, natomiast rozumiem, że za 20 dychy to jakoś można przeboleć i nie piszę tu o rafalali.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Za dwie dyszki bym łyknął to SH Collection jako fan marki. Chociaż po to by zobaczyć co spartaczyli. Niestety już nie ma tego na promocji.
Opublikowano 17 listopada 20204 l 28 minut temu, maciekww28 napisał: Tu macie serię Tom Clancy's https://www.pepper.pl/promocje/przeceny-starszych-gier-z-serii-tom-clancys-w-wegierskim-sklepie-microsoft-xbox-one-series-xs-322294 O (pipi)a zaraz wezmę pandorę, bo ostatnio ograłem chaos theory, conviction i blackout.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Z ciekawości odpalilem Watch Dogs jedynke. Chodzi i wygląda lepiej niż na starej konsoli. Nawet Ghost Recon Breakpoint porobiony pod XSX zrobił graficzkę że o mamuś.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Ciekawi mnie case Tekkena 7, chyba dzisiaj ściągnę i rzucę okiem. Na XOX wyglądało niesamowicie źle.
Opublikowano 17 listopada 20204 l 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Ciekawi mnie case Tekkena 7, chyba dzisiaj ściągnę i rzucę okiem. Na XOX wyglądało niesamowicie źle. Z tego co pisali to na Xbox series x jest bez zmian. Edytowane 17 listopada 20204 l przez modjo
Opublikowano 17 listopada 20204 l Widziałem gameplay na YT rozmazane kupsko fuj SC6 niewiele lepiej z tym zblurowanym tłem. Edytowane 17 listopada 20204 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 17 listopada 20204 l Godzinę temu, Bzduras napisał: 720p i okropne czasy ładowania Czas ładoowania nadal taki se.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Z tym Tekkenem to w ogóle była inbaz bo widniał jak byk kilka miesięcy na stronie MSu jako XOX Enhamced soon, a potem Harada z ekipą jednak wyłożyli lachę na jakiekolwiek poprawki i rzucili "no sorry, radźcie sobie jakoś". Jak wyjdzie kiedyś Complete Edition to można brać, na razie szkoda oczu i nerwów.