Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Ja mam revoluta podpietego do konta i normalnie z polskimi danymi z wegierskiego sklepu sie kupuje. Bez vpn.

No ale ja dalej nie zrobiłem Revolita. Osioł ze mnie. 

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

No ale ja dalej nie zrobiłem Revolita. Osioł ze mnie. 

A co za problem kupić na tym węgierskim? Ja kupowałem i na amerykańskim i ostatnio na węgierskim. Przecież to nie jest jakieś nielegalne. 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie boisz się o kradzież danych?

Przecież to ms store jest, weź się nie wygłupiaj to nie sklepik konkurencji. :)

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Dobra, nie będe pisssda. Po temacie. Thx!

Napisz co za gierka to może jeszcze ktoś skorzysta jak jakieś dobre promo jest. 

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Jak mocno zmrużyć oczy to i Rafalala ładna. Ale po co?

To raczej pytanie do liścia, natomiast rozumiem, że za 20 dychy to jakoś można przeboleć i nie piszę tu o rafalali. :)

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Ciekawi mnie case Tekkena 7, chyba dzisiaj ściągnę i rzucę okiem. Na XOX wyglądało niesamowicie źle.

Z tego co pisali to na Xbox series x jest bez zmian.

Edytowane przez modjo
Opublikowano

Z tym Tekkenem to w ogóle była inbaz bo widniał jak byk kilka miesięcy na stronie MSu jako XOX Enhamced soon, a potem Harada z ekipą jednak wyłożyli lachę na jakiekolwiek poprawki i rzucili "no sorry, radźcie sobie jakoś". Jak wyjdzie kiedyś Complete Edition to można brać, na razie szkoda oczu i nerwów.