Frredy 33 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 (edytowane) Pierwsze szczegóły EA Sports UFC 2: Dopracowana fizyka nokautów. Dynamiczny grappling (walka na chwyty) Nowy poziom submissions (wykończenia typu dźwignie, duszenie) Poprawiona defensywa Największa w historii lista zawodników Głęboki i autentyczny tryb kariery Tryb KO Tryb Ultimate Team Kreator tworzenia eventów Mistrzostwa Online Wydarzenia na żywo Lepsze tworzenie zawodnika (w tym kobiety!) Asysty w chwytaniu (Grapple Assist) Rozbudowany tryb ćwiczeń Wyzwania Edytowane 15 listopada 2015 przez Frredy Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Jezu mogliby wreszcie fight nighta nowego zrobic nie ten kupsztajn 3 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Jarałbym sie jakby byl tryb Pride ze stepowaniem po glowie i robieniem roberto carlosa na makowce. Gral ktos kto interesuje sie MMA w UFC na nowej generacji?Oceny srednie ale moze tak jest bo januszerii ciezko ogarnac parter i zapasy? Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Rzeczywiscie pewnie przez to. To takie skomplikowane. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 15 listopada 2015 Autor Opublikowano 15 listopada 2015 Nie jest skomplikowane. Wystarczy trochę pograć i ogarnia się parter. Po prostu rozwiązanie jest fantastyczne. W parterze byłem mega dobry bo skupiłem sie na jego trenowaniu. Niestety w multi dostawałem łomot w stójce. Jeśli w dwójce poprawią niedociągnięcia z jedynki takie że jednym ciosem możesz niektórymi postaciami wygrać cały pojedynek to będzie to naprawdę godny tytuł aby zdjąć z trony najlepszych gier sportowych NBA 2k Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Nie ma trudniejszej sportowej gierki do zrobienia niz MMA. Jest tak wiele mozliwosci/zaleznosci ze naprawde ciezko to oddac tak,zeby mialo sie rzeczywisty wplyw na to co chcesz zrobic bez przypadkowosci w stylu EA MMA. Najlepsze polaczenie z tego co gralem to parter/zapasy od THQ i stojka od EA,bo jednak silnik i plynnosc stojki to jedyne w czym byli lepsi przynajmniej na pastgenach. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 16 listopada 2015 Autor Opublikowano 16 listopada 2015 Jeśli nic nie zniszczą a tylko na + ulepszą grę to będzie naprawdę dobry tytuł. Kolejne plusy to może takie że w końcu zawalczymy polakami Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Do niedawna totalnie olewałem takie gierki, ale po ograniu EA UFC zdrowo napalam się na część drugą. Jak zrobią czytelny parter to będzie gicior. Edit: wychodzi na to że była jakaś beta niedawno. Na necie sporo nowego gameplayu i... o rajuśku, elegancko się to prezentuje. Warto zerknąć chociażby na to: Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Na pewno poprawili grafikę. Modele postaci zacne, tak samo wszelkie siniaki, krew i ogólnie cała otoczka. Niestety nie ogarniam gry w parterze. W ogóle tego nie rozumiem Jędrzejczyk w tej grze to maszyna do zabijania Niestety nie działają serwery ea, nie da się grać online, zrobić swojej twarzy ani uruchomić UT. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 16 marca 2016 Opublikowano 16 marca 2016 I jak te Ufc 2, warto kupić Cytuj
gtfan 3 300 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
gtfan 3 300 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
paxx 32 Opublikowano 19 marca 2016 Opublikowano 19 marca 2016 Jak dla mnie gra średnia a jestem fanboyem ufc na minus : poruszanie się do tyłu chodzimy tak szybko jak do przodu przez co nie da się " przycisąć " rywala Parter blokady przejść online cięzko blokować przejścia zwłaszcza gdy pojawi się miminalny lagg a na blokadę mamy mega krótka chwilę Parter znowu nie można trzymać przycisku blokady cały czas bot o nic nie da musimy reagować tylko wtedy gdy jest próba przejścia .. Groud pound nie istnieje w tej grze albo jest minimalny Trochę się zawiodłem zwłaszcza że w Ufc 1 miałem ponad 1000 walk online .. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 19 marca 2016 Opublikowano 19 marca 2016 Co w takim razie na plus (względem jedynki)? Cokolwiek? Cytuj
gtfan 3 300 Opublikowano 19 marca 2016 Opublikowano 19 marca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
paxx 32 Opublikowano 19 marca 2016 Opublikowano 19 marca 2016 Na plus - baza zawodników mnóstwo jest do wyboru rzadko się gra tym samym co rywal - online tryb rankingowy dywizje lepiej zrobione żeby awanoswać trzeba zdobyć pas mistrza i wtedy walka zamiast 3 rund 5 jest również eliminator w każdej dywizji do walki o pas Mam nadzieję że wypuszczą patch bo przejścia w parterze przy laggu są nie do obrony .. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 Macie jakiś namiar na film/plik/kanał/temat dokładnie wyjaśniający cały system gry? Samouczek to kpina jakich mało (nie wyjaśnia praktycznie niczego). System jest dość rozbudowany, więc chciałem wesprzeć się gotowcami. 1 Cytuj
paxx 32 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 w sumie skill challange możesz se porobić na hard wszystkie wtedy w praktyce będziesz wiedział co kiedy roboić pózniej z 30 walk online i z automatu już będziesz wszytko robić Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Te wyzwania to lipa jakiej dawno nie widziałem. Nie tłumaczą praktycznie niczego, po zaliczeniu wywala nas do menu i ogólnie przygotowano je na odwal się. A zagadnień, które powinny zostać w nich poruszone jest przecież cała masa. Paxx, Ty chyba dość dobrze ogarniasz, hmm? Jak wykonać reversal na kopnięcia, po ktorym z miejsca sprowadzamy rywala do parteru? Czy jest to zwyczajne parry (blok plus przycisk ataku) na mid kicki? Kolejna wątpliwość - blokowanie przejść w parterze. Jak dokladnie je wykonać? Trzymamy R2 i...? Napalam się na starcia online, ale póki co unikam walk z randomami. Jesli znajdą się jacyś chętni (także do testowania różnych aspektów rozgrywki w praktyce), to serdecznie zapraszam na mój PSNid. Do czasu premiery Dark Souls 3 szarpię praktycznie tylko w UFC (Rainbow Six Siege się nie liczy, bo to żona naparza po sieci). Cytuj
paxx 32 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 Blokowanie przejść w parterze r2 + wychylasz prawą gałkę w momencie jak już widzisz ruch rywala trzeba to zrobić mega szybko . Co do blokowania kopnięć żeby od razu sprowadzić to chyba tak nie można lub może z max 3 zawodników to ma jako specjalny blok ale nie spotkałem się z tym . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi