Skocz do zawartości

Skórki do nowego XO Dasha!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zmienianie tła na konsoli Xbox One

Możesz zmienić tło konsoli Xbox One. Jak to zrobić:

• Przewiń w lewo na ekranie Start, aby otworzyć przewodnik.
  • Wybierz pozycję Ustawienia.
  • Wybierz pozycję Wszystkie ustawienia.
  • W okienku nawigacyjnym wybierz pozycję Personalizacja, a następnie w prawym okienku wybierz pozycję Personalizacja.
  • Wybierz pozycję Moja domowa konsola Xbox.
  • Wybierz pozycję Moje tło, a następnie wybierz jedną z opcji na ekranie Twoje tło:
    • Grafika osiągnięcia. Umożliwia użycie dowolnych osiągnięć z aplikacji lub gier jako tła albo zakup obrazów tła. Aby użyć osiągnięcia, zaznacz jedno ze swoich osiągnięć, a następnie wybierz pozycję Ustaw jako tło.
    • Obraz niestandardowy. Umożliwia użycie obrazu z konsoli Xbox One lub przesłanie obrazu z pamięci USB. 

Uwaga Obrazów niestandardowych można używać tylko na konsoli, na której zostały zapisane. Takie tło nie będzie widoczne na innych używanych przez Ciebie konsolach.

• Zrzut ekranu. Umożliwia użycie jako obrazu tła jednego z zapisanych zrzutów ekranu.
Jako tła można zamiast obrazu użyć jednego z kolorowych kwadratów.

Template możecie ściągnąć z tego linka ->>kliknij tutaj<<-

A tutaj macie troszkę moich skórek :)

deus1.jpgdeus4.jpg

deus2.jpgdeus3.jpg

Wkrótce się porobię znacznie więcej. A puki co moja inspiracja to Deus Ex!

Zachęcam do chwalenia oraz dzielenia się swoimi dziełami!

Edytowane przez Salwador

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zmienianie tła na konsoli Xbox One   Możesz zmienić tło konsoli Xbox One. Jak to zrobić: Przewiń w lewo na ekranie Start, aby otworzyć przewodnik. Wybierz pozycję Ustawienia. Wybierz pozycję 

• Poprosze tapete z PlayStation 4

• Stworzyłem kolejne 2 temat Fallout aby było na topie  

Opublikowano

Xo ma tak chvjowy dasz że 90% tapety/tła jest niewidoczna dlatego u mnie tylko coś w ten deseń ma sens

yL9x8j2.jpg

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

teraz dash jest bardzo w porzadku, no chyba ze oceniamy dash tylko ze wzgeldu na widocznosc tapetki :yao: w starym dashu rowniez mozna bylo ustawiac swoje tla i obrazki z achievemntow

btw bardzo fajne te skorki !

Opublikowano

można ustawić przezroczystość.

no co ty :facepalmz: na najwyższym poziomie przezroczystości i tak uja widać tło

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Akurat tapeta w starym czy nowym dashu schodzi na dalszy plan bo i tak wszystko zaslaniaja kafle wielkosci stodoly xD. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Xo ma tak chvjowy dasz że 90% tapety/tła jest niewidoczna dlatego u mnie tylko coś w ten deseń ma sens

yL9x8j2.jpg

Patrząc na to stwierdziłem, że mój smok z Magic jest zbyt "pstrokaty", to wygląda o niebo lepiej :)

Opublikowano

Znalezione na reddicie.

fallout_4_green_nxoe_by_thadietz-d9gto08

Opublikowano
  • Autor

Stworzyłem kolejne 2 temat Fallout aby było na topie ;)

fall1.jpgfall2.jpg