Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Salwador 189 Opublikowano 16 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2015 (edytowane) Zmienianie tła na konsoli Xbox One Możesz zmienić tło konsoli Xbox One. Jak to zrobić: Przewiń w lewo na ekranie Start, aby otworzyć przewodnik. Wybierz pozycję Ustawienia. Wybierz pozycję Wszystkie ustawienia. W okienku nawigacyjnym wybierz pozycję Personalizacja, a następnie w prawym okienku wybierz pozycję Personalizacja. Wybierz pozycję Moja domowa konsola Xbox. Wybierz pozycję Moje tło, a następnie wybierz jedną z opcji na ekranie Twoje tło: Grafika osiągnięcia. Umożliwia użycie dowolnych osiągnięć z aplikacji lub gier jako tła albo zakup obrazów tła. Aby użyć osiągnięcia, zaznacz jedno ze swoich osiągnięć, a następnie wybierz pozycję Ustaw jako tło. Obraz niestandardowy. Umożliwia użycie obrazu z konsoli Xbox One lub przesłanie obrazu z pamięci USB. Uwaga Obrazów niestandardowych można używać tylko na konsoli, na której zostały zapisane. Takie tło nie będzie widoczne na innych używanych przez Ciebie konsolach. Zrzut ekranu. Umożliwia użycie jako obrazu tła jednego z zapisanych zrzutów ekranu. Jako tła można zamiast obrazu użyć jednego z kolorowych kwadratów. Template możecie ściągnąć z tego linka ->>kliknij tutaj<<- A tutaj macie troszkę moich skórek Wkrótce się porobię znacznie więcej. A puki co moja inspiracja to Deus Ex! Zachęcam do chwalenia oraz dzielenia się swoimi dziełami! Edytowane 16 listopada 2015 przez Salwador 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 16 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2015 Poprosze tapete z PlayStation 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 16 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2015 (edytowane) Xo ma tak chvjowy dasz że 90% tapety/tła jest niewidoczna dlatego u mnie tylko coś w ten deseń ma sens Edytowane 16 listopada 2015 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 16 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2015 teraz dash jest bardzo w porzadku, no chyba ze oceniamy dash tylko ze wzgeldu na widocznosc tapetki w starym dashu rowniez mozna bylo ustawiac swoje tla i obrazki z achievemntow btw bardzo fajne te skorki ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 16 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2015 można ustawić przezroczystość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 (edytowane) można ustawić przezroczystość. no co ty :facepalmz: na najwyższym poziomie przezroczystości i tak uja widać tło Edytowane 17 listopada 2015 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 (edytowane) Akurat tapeta w starym czy nowym dashu schodzi na dalszy plan bo i tak wszystko zaslaniaja kafle wielkosci stodoly xD. Edytowane 17 listopada 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Xo ma tak chvjowy dasz że 90% tapety/tła jest niewidoczna dlatego u mnie tylko coś w ten deseń ma sens Patrząc na to stwierdziłem, że mój smok z Magic jest zbyt "pstrokaty", to wygląda o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Znalezione na reddicie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 18 listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 Stworzyłem kolejne 2 temat Fallout aby było na topie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 19 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2015 Gdzie moja tapeta z PS4??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi