Paliodor 1 817 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Poszli ostro w fantasy i przebajerowaną walkę.Dobrze,że to tylko spin-off,a nie pełnoprawna numerowana część. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 tytuł przechrzczono na Valkyria: Azure Revolution więc wypadałoby zmienić nazwę tematu Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Widzę, że Selvaria ciągle w formie. Będzie się działo:) Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 24 listopada 2015 Autor Opublikowano 24 listopada 2015 Ciekawe info. O traceniu postaci (permadeath) On the subject of losing a character: Ozawa: “This is something that we’ve discussed a lot, but since death is a theme this time around, if we don’t have such deaths then the feeling of fear that comes with it won’t reach the player, so we’ve decided to go with it.” Shimosato: “We’ve readied events and other story elements for sub-characters in order to further motivate players to not get people killed.” Are there events that don’t occur if you lose a character? Ozawa: “The main story will carry on, but the said character’s events will be cut out. However, like other Valkyria Chronicles titles, you’ll be able to redo things, and we’re planning on having players get to experience everything just by doing so.” O poziomie trudności: About how difficult is the game? Ozawa: “I believe that there are definitely some obstacles there, and with that said, [the difficulty] is not that low. We plan on adding an easy mode and such for the matter.” Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 news z cyklu zbyt piękny by miał się ziścić w dzisiejszych czasach. przydałoby się info jacy devi się za to wzięli. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 24 listopada 2015 Autor Opublikowano 24 listopada 2015 Toć już wiadomo, że ci od trójki... Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 a to coś to przeoczyłem. najs (tzn. nie grałem ale ufam w wasz gust) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Mi klimat odpowiada, fajny spin off może z tego być ale fajnie jakby zrobili normalną turową valkyrie z bardziej stonowanym klimatem wojennym jak w poprzednikach. Trzeba trzymać kciuki za premierę w eu dość rychłą i dobrą sprzedaż. Cytuj
okens 541 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Sie przejmujesz. Przeciez te japonskie ci.oty i tak tego nie wydadza u nas Nie no a tak na serio to mi turowka super przypasowala wiec czekam na to jak nic. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 (edytowane) Sie przejmujesz. Przeciez te japonskie ci.oty i tak tego nie wydadza u nas Tjaa od razu przypomina się mi ten gif: XD A szanse jakieś są, może 1 na milion jako,że to Sega. Edytowane 25 listopada 2015 przez Paliodor 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 ostem jestem już kupiony <3 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Czekam bardzo. Zapowiada się fajny spin-off serii. Remasterka też pewnie łyknę. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Muzyka bardzo przyjemna tylko co do samej gry jakoś nie potrafię się przekonać. Z Valkyrią to póki co ma nazwę jedynie wspólną i babeczkę z olbrzymimi melonami co będzie pewnie robić za nową Selvarię. Wolałbym czwartą część cyklu niż ten spin-off. Cóż czekam na jakieś filmiki z gameplay'em i ukazaniem świata/bohaterów. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 (edytowane) Czekam bardzo. Zapowiada się fajny spin-off serii. Remasterka też pewnie łyknę. wrzucałem również to info do tematu remastera VC; na jego płycie pojawi się demo Blue Revolution. SEGA liczy też na feedback w sprawie jego odbioru Edytowane 22 stycznia 2016 przez nobody Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 a ten remaster to po prostu wersja z pc tak? Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Chyba jednak trochę gorzej niż wersja pc, bo pokazywane screeny prezentowały się obrzydliwie - aliasing taki sam jak w 2008 roku, jeszcze się okaże, że frejmrejt będzie kulał Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Lepsze niż FFXV bo przynajmniej jakieś baby w teamie Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Po raz kolejny animacje postaci i gameplay nijak się mają w prawdziwej grze do pierwszego trailerka. Ahh te Japońce,,,,, Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 (edytowane) Lepsze niż FFXV bo przynajmniej jakieś baby w teamie no nie ukrywajmy. Noctis i jego boysband to nie jest szczególnie dobry materiał do fap contentu. do pełni szczęścia brakuje tylko starych ludzi. @chrono na długo przed tym materiałem udostępniane screeny sugerowały że tak to będzie wyglądać. also na traillerach nie było żadnych fragmentów gameplayu. mi stylistyka i klimacik leżą, tylko martwię się czy system walki da radę. Edytowane 10 lutego 2016 przez nobody Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Mi głównie chodzi iż jak zwykle trailer pokazuje bardzo zwinne i szybkie postacie a w gameplayu ledwo co biegają i używają parą sztampowych szlagów na krzyż. Tempo gry moim zdaniem kompletnie do tej odsłony nie pasuje. No ale może się jeszcze człowiek przekona do tej części... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 System walki to taki ubogi kuzyn Shining Resonance, nawet to spowolnienie jest po załatwieniu ostatniego przeciwnika... Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Za wiele to się nie spodziewałem po tym spin-offie ale ten najnowszy materiał skutecznie ograniczył moje zainteresowanie do minimum. Badziewny system walki z padacznymi animacjami, totalnie oklepany i nijaki design postaci. To nawet nie powinno mieć Valkyria w tytule bo tylko niszczy dobry wizerunek tej mini-serii. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi