Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z chęcią wezmę udział. Tylko powiedzcie mi co wpisujemy w tym forumowym Steam ID? Nick czy nazwę konta. Bo nie mogę siebie znaleźć.

Obecny nick powinien wystarczyc, jak dasz to sie upewnie czy da sie znalezc.

Opublikowano

Ciekawe...

Ale jednak ja nie wezmę udziału, bo choć trochę minęło, gdy się zarejestrowałem to jednak mam za mało postów. Poza tym kasy brak.

Ale za to życzę wam dobrych gierek. :)

Opublikowano

Pomysł jest świetny i brałem w czymś takim udział parę razy.   Jeśli nie pojawią się żadni oszuści to będzie naprawdę fajna zabawa. Pamiętam że na którymś forum robili coś takiego że wszyscy mniej więcej w tym samym czasie otwierali gifty i była lipa bo jeden koleś nie wysłał prezentu. Tutaj pewnie coś takiego się nie stanie.  Jest okazja pododawać ludzi z forumka na Steamie.

Opublikowano

Ooooooo ! Bro force chcę! :) znalazłem grę której nie mam a chce:)

Velius wyślij mi listę dobrych japonskich gierek to coś dobiore

Ciezko bedzie bo masz sporo dobrych gier. Popatrz moze na moja liste i cos znajdziesz. Jak nie masz jeszcze Undertale to must have :banderas:

Mam Cie dopisac czy jak?

Pomysł jest świetny i brałem w czymś takim udział parę razy.   Jeśli nie pojawią się żadni oszuści to będzie naprawdę fajna zabawa. Pamiętam że na którymś forum robili coś takiego że wszyscy mniej więcej w tym samym czasie otwierali gifty i była lipa bo jeden koleś nie wysłał prezentu. Tutaj pewnie coś takiego się nie stanie.  Jest okazja pododawać ludzi z forumka na Steamie.

Zapraszam do udziału :)

Opublikowano

Jestem za. Przypominam, ze mamy forumowa grupe na STEMie wiec mozna to to jeszcze jakos w to wplatac.

A jak ktos bedzie oszukiwal to odrazu do mnie zglaszac i wyrywam konto z dupy.

Opublikowano

Jestem za. Przypominam, ze mamy forumowa grupe na STEMie wiec mozna to to jeszcze jakos w to wplatac.

A jak ktos bedzie oszukiwal to odrazu do mnie zglaszac i wyrywam konto z dupy.

"Jestem za", znaczy sie mam dopisać do listy czy to tylko wyrazenie zgody? xD

I super, z supportem moderacji nikt nie bedzie odwalał cyrków :pipi: