Gość Zaqair Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 (edytowane) To i mnie dopisz http://steamcommunity.com/id/zaqair Edytowane 19 listopada 2015 przez Zaqair Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 (edytowane) Termin zapisów do końca grudnia, konkretna date podam pozniej.Konca grudnia? A to wyprzedaż zwykle nie kończyła się w okolicach sylwestra? Także co w przypadku, jeśli ktoś kupi gifta gry, a "wybraniec" zdąży zakupić dokładnie tę samą grę? W końcu w przypadku Flashów i Daily nie ma wiele czasu na decyzje. Edytowane 19 listopada 2015 przez Suavek Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Ooooooo ! Bro force chcę! znalazłem grę której nie mam a chce:) Velius wyślij mi listę dobrych japonskich gierek to coś dobiore Ciezko bedzie bo masz sporo dobrych gier. Popatrz moze na moja liste i cos znajdziesz. Jak nie masz jeszcze Undertale to must have Mam Cie dopisac czy jak? No dopisuj JA coś fajnego kupie komuś a to ktoś ze mną będzie miał problem Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 19 listopada 2015 Autor Opublikowano 19 listopada 2015 (edytowane) Termin zapisów do końca grudnia, konkretna date podam pozniej.Konca grudnia? A to wyprzedaż zwykle nie kończyła się w okolicach sylwestra? Także co w przypadku, jeśli ktoś kupi gifta gry, a "wybraniec" zdąży zakupić dokładnie tę samą grę? W końcu w przypadku Flashów i Daily nie ma wiele czasu na decyzje. Konca grudnia to bardzo w przenosni i umownie, myslalem w okolicach 20-tego grudnia. Pisalem tego posta o 2 w nocy, po kilku godzinach usypiania małego wiec ten tego No bez przesady, flashe trwaja te 6-12 godzin, a jak sie zakupi gre to znika ona z listy WL, wiec musialby to byc niezly przypadek zeby dwie osoby w tym samym momencie zajrzaly, kupily i oplacily...owszem moze sie zdarzyc, ale raczej malo prawdopodobne. No ale fajnie jakby ludzie mieli jednak to na uwadze i nie wrzucali gry na 1-2 miejsce listy i za kilka godzin kupowali ja sami. Wrzuccie tam cos co raczej nie jest nagłą potrzeba. Edytowane 19 listopada 2015 przez Velius Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Ja już ustawiłem sobie wishlistę, chyba taka zostanie kiedy zaczyna się winter sale? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Ja już ustawiłem sobie wishlistę, chyba taka zostanie kiedy zaczyna się winter sale? Pewnie przed swietami. Dokladnej daty niema. Ale pewnie wycieknie data w 2tyg grudnia. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Ja nad wish listą muszę poważnie pomyśleć bo wybiorę jakieś indie perełki i japońskie giereczki także dajcie mi z tydzień Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Też się piszę. http://steamcommunity.com/id/Suavek Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 19 listopada 2015 Autor Opublikowano 19 listopada 2015 (edytowane) Ja nad wish listą muszę poważnie pomyśleć bo wybiorę jakieś indie perełki i japońskie giereczki także dajcie mi z tydzień Rzuce kilka gierek dla inspiracji. Japonskie (i nie tylko) gierki warte uwagi: Recettear Item Shop Tale - moja ulubiona gra na Steam .Jrpg gdzie prowadzisz sklep dla bohaterów, zdobywasz towary i musisz splacic dług ojca wnoszac co miesieczna rate, jak sie nie uda splacic raty to game over. Undertale - kozak gierka The Legend of heroes trails in the skies - jrpg z psp/vity w starym stylu, naprawde swietna gra warta kazdych pieniedzy Ikaruga - port z gamecube, mega trudne, nie moge przejsc drugiej planszy xDDDDDDD Jak ktos nie ma konsol nintendo a lubi side scrolle stare to Shantae jest spoko Gry z zerii Final Fantasy Lethal League Her Story Papers, Please Grandia II Cinderella Escape Higurashi When they Cry D4 Puzzle Quest Divinity II Developer's Cut ( ) Amnesia Anno 1404 (Steamowa wersja ma zdjety DRM) HuniePop Long Live the Queen Might and Magic Clash of Heroes Rogue Legacy Shovel Knight Resident Evil Remake Banished The Banner Saga Tales of Maj'Eyal Hand of Fate Cała seria YS Edytowane 19 listopada 2015 przez Velius Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 O serii Ys zapomniałeś. Świetne hack'n'slashe w przystępnej cenie. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 19 listopada 2015 Autor Opublikowano 19 listopada 2015 Juz dopisane, nie wiem jak moglem to przeoczyc. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 (edytowane) To ja też może pomogę Unwritten Tales 1 i 2 <-- genialne przygodówki w stylu starych części monkey island The Banner Saga < -- dla mnie goty tamtego roku rpg w świecie vikingów Jotun < - przegenialna gra o ekploracji i walkach z bosami Kingdom <-- sam to chce podobno genialny mix kilku gatunków Sunless Sea <-- rogue like na morzu ! Baldurs Gate 2 Enchanced Edition <-- jak ktoś nie grał to najlepsza wersja jednego z najlepszych rpg Gemini Rue , Dex i Technobabylon <-- cyberpunk w 3 odsłonach Age of Wonders 3 <-- bardzo dobra strategia polecam Space Colony <-- bardzo dobry symulator koloni kosmicznej Homeworld hd <-- dwie części przegenialnej strategi kosmicznej w hd ! HuniePop <-- FTL <-- mała gra a naście godzin mi zjadał z życia Grey Goo <-- stracraft od innych autorów i w oldscholowym stylu z oprawą która zawstydza blizzarda majesty 2 <-- śmieszna strategia w której nie jesteś bohaterem a królem który bohaterów werbuje Ori and the Blind forest <- perełka indie z tego roku Shadowrun Dragonfall <-- cybernetyczne elfy i orki czy krasnoludy tylko tutaj Valkyria Chronicles <-- jak nie graliście na ps3 pozycja obowiązkowa mix strategi i rpg. This War of Mine <-- polska perełka indie Vampire Masquarade Bloodlines <-- gra swojego czasu niedoceniona i zabugowana obecnie do ogrania z masą patchy i modów goty giereczka. Wampirzy rpg. The Vanishing of Ethan Carter <-- następna perełka od polaków tym razem walking symulator. Brutal Legend - Jakc black jako król metalu. Gra ta to jedna z moich ulubionych gierek ostatniej generacji. SOMA <_ świeża sprawa od twórców amnesi Pewnie jeszcze 3 x tyle gier można polecić ale wybrałem te niszowe lub stare . Edytowane 19 listopada 2015 przez blantman Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Przypominam, że 9 grudnia wychodzi Slain, do tych co napisaliście można dopisać Titan Souls, The Room, Darkest Dungeon, Distance, Crypt of the Necrodancer, Hard West... No masa dobrych gier jest i jakbym wszystko dodawał na wishliste to bym miał ze 100 pozycji Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Te listę 7 gierek jakie chcemy ewentualnie dostać wrzucamy tutaj do tematu czy po wylosowaniu danej osoby będziemy wybierać coś z jego Steamowej wish listy? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Z poprzednich wypowiedzi wnioskuję, że chodzi o Steamową wishlistę. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 19 listopada 2015 Autor Opublikowano 19 listopada 2015 Steamowa wishlista. Cytuj
django 549 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Na czerwono zaznaczone profile prywatne. Osobiście proponuję zrobić jakieś losowanie "kto kupuje komu" żeby właśnie nie było zamieszania. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 19 listopada 2015 Autor Opublikowano 19 listopada 2015 Zły raven xDDDDD Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 (edytowane) Ha Darkest Dungeon zapomniałem !! Kto nie ma kupować bo to genialna gra i cały czas rośnie Rayos po co ci Shovel Knight jak masz w pudełku na 3ds ? Edytowane 19 listopada 2015 przez blantman Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Jeśli można to dołączyłbym do tej waszej Steamowej zabawy Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Ej ej, to na Steamie są jakieś profile prywatne? co gurwa Cytuj
django 549 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Zły raven xDDDDD szieeet ¯\_(ツ)_/¯ Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Hm, pewnie na zły profil patrzyliście . http://steamcommunity.com/id/ravenravenPL/ To jest mój. ravenravenpl Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Jak ja patrze jaki macie lvl steam to się zastanawiam jak go zdobyliście Ja na steamie ponad 10 lat i o wiele niżej. Chociaż wróć ja sprzedaje karty wszystkie co wypadną Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 19 listopada 2015 Autor Opublikowano 19 listopada 2015 Dodalem w zasadach ze na czas eventu i Winter Sale profilnie moze byc prywatny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi