Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Featured Replies

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zrobilem event bo chcialem dostac czasem cos innego niz pare skarpet i Bondy z carrefoura. Sa tez pewnie osoby, ktore albo nie dostaja prezentow albo malo albo co rok to samo i czowiek ma dosc takich

• No coz, to juz niestety koniec. Cos co bylo niewinnym pomyslem zeby sobie kupic po gierce za 2-3 euro w forumkowym gronie przerodzilo sie w NIEZLA ROZPIERDUCHE Wyszlo na jaw jakie mam wspaniale commu

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Opublikowano

Richard Whitman to ktoś od nas czy jakiś ruski chce mi arkany z doty podpier dolić?

Django(Admin)

Opublikowano

Ja przez te zmiany nicków też już czasem się gubię kogo to mam w znajomych xD

Klikasz na strzaleczke przy ich nicku na liscie znajomych --->Add nickname ---> wpisujesz nick z forum i moge sobie zmieniac nicki co 5min a i tak bedzie wiedzial kto jest kto.

Opublikowano

To wiem, chodziło mi na pierwszy rzut oka jak czasem przeglądam liste z ludźmi.

Ooo,wishlista się załadowała i znów Steam padł...

Opublikowano

no mojemu misiaczkowi też powinna niedługo dojść pierwsza partia :ohboy:

mam nadzieję, że nie pomyliłem osób :O

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano
  • Autor

Zapomnialem wprowadzic zasade ze zalozycielowi pomyslu kazdy kupuje prezent , damn :Coolface:

Opublikowano

coś jest nie tak bo wysłałem prezent ale i tak trafił do mojego ekwipunku i tam czeka jako prezent :) Tak powinno być czy steam coś psuje na razie ?

Ja mogę organizatorowi coś po świętach wysłać jak już na pewno nie trafie w to co zakupi ci twój święty mikołaj :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

też tak mam :/ steam chyba coś psuje :frog:

jak "recznie" wysle gifty, to nadal siedzą u mnie ...

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano
  • Autor

Steam ma problemy bo 100000000 milionow osob naraz probuje zobaczyc co tam ciekawego jest. Dodakowo 80% gier nadal bez promocji a niektore maja stare promo z weekday sale.

Jezeli steam dziala jak kupa i wishlista nie dziala to nic nie kupujecie bo steam sale dopiero powoli startuje i niektore ceny napewno ulegna zmiane, wiec nie wyrzucajcie kasy w bloto :frog:

Opublikowano

Mi już WL działa. Kilka gierek już wysłałem.

sprawdz czy nie masz ich u siebie w ekwipunku, moje dalej tam leza :( 

Opublikowano

Ja juz gry wyslalem i doszly bez problemu.

Opublikowano
  • Autor
Gra Shovel Knight została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz
Gra Ys VI: The Ark of Napishtim została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz
Gra Black Mesa została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz
Gra Undertale została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz
Gra Labyrinthine Dreams została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

raven Ty wariacie :obama::banderas::fsg:

I Rayosek kochany tez mi cos podarowal, chodzenie po labiryntach, dziekuje  :drag:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

PC Master Race tacy dobrzy :)

jFhukcz.png

Ode mnie wysłannik też już powędrował, ale to już odbiorca niech da znać, gdy dotrze.

DkWiW0c.png

Edytowane przez Suavek

Opublikowano
  • Autor

Wiadomość od Stony:

"Chciałbym bardzo podziękować Gwiazdorowi w osobie Papaja! Ryse, Ori oraz Transistors! Teraz mam co robić w święta :) "
Opublikowano

u was też po wysłaniu gifty dalej siedziały w waszym inventory? 

Opublikowano

:banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Dzięki kolego! 3 gry z wish listy na raz i dodatkowo dwie o których nie miałem pojęcia a z opisu bardzo mnie zaintrygowały.  Oficjalnie najlepsze prezenty jakie dostane w te święta już za mną.

12391412_1077183302321543_8270087826490310261984_1077183242321549_40622543597808

Opublikowano

tak, dopiero po jakims czasie zniknely

Opublikowano

Tak.