Opublikowano 22 grudnia 20159 l Richard Whitman to ktoś od nas czy jakiś ruski chce mi arkany z doty podpier dolić?
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Richard Whitman to ktoś od nas czy jakiś ruski chce mi arkany z doty podpier dolić? Django(Admin)
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Ja przez te zmiany nicków też już czasem się gubię kogo to mam w znajomych xD
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Ja przez te zmiany nicków też już czasem się gubię kogo to mam w znajomych xD Klikasz na strzaleczke przy ich nicku na liscie znajomych --->Add nickname ---> wpisujesz nick z forum i moge sobie zmieniac nicki co 5min a i tak bedzie wiedzial kto jest kto.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l To wiem, chodziło mi na pierwszy rzut oka jak czasem przeglądam liste z ludźmi. Ooo,wishlista się załadowała i znów Steam padł...
Opublikowano 22 grudnia 20159 l nie wiem jak ale kupiłem i wysłałem. Ktoś powinien dostać dziś jak steam wstanie 2 gry :>
Opublikowano 22 grudnia 20159 l no mojemu misiaczkowi też powinna niedługo dojść pierwsza partia mam nadzieję, że nie pomyliłem osób :O Edytowane 22 grudnia 20159 l przez Lord Astmer
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Autor Zapomnialem wprowadzic zasade ze zalozycielowi pomyslu kazdy kupuje prezent , damn
Opublikowano 22 grudnia 20159 l coś jest nie tak bo wysłałem prezent ale i tak trafił do mojego ekwipunku i tam czeka jako prezent Tak powinno być czy steam coś psuje na razie ? Ja mogę organizatorowi coś po świętach wysłać jak już na pewno nie trafie w to co zakupi ci twój święty mikołaj Edytowane 22 grudnia 20159 l przez blantman
Opublikowano 22 grudnia 20159 l też tak mam steam chyba coś psuje jak "recznie" wysle gifty, to nadal siedzą u mnie ... Edytowane 22 grudnia 20159 l przez Lord Astmer
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Autor Steam ma problemy bo 100000000 milionow osob naraz probuje zobaczyc co tam ciekawego jest. Dodakowo 80% gier nadal bez promocji a niektore maja stare promo z weekday sale. Jezeli steam dziala jak kupa i wishlista nie dziala to nic nie kupujecie bo steam sale dopiero powoli startuje i niektore ceny napewno ulegna zmiane, wiec nie wyrzucajcie kasy w bloto
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Mi już WL działa. Kilka gierek już wysłałem. sprawdz czy nie masz ich u siebie w ekwipunku, moje dalej tam leza
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Shovel Knight Ori Isaac Rebirth GOTY gwiazdor Dzięki Zaqair Edytowane 22 grudnia 20159 l przez raven_raven
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Autor Gra Shovel Knight została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz Gra Ys VI: The Ark of Napishtim została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz Gra Black Mesa została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz Gra Undertale została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz Gra Labyrinthine Dreams została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz raven Ty wariacie I Rayosek kochany tez mi cos podarowal, chodzenie po labiryntach, dziekuje Edytowane 22 grudnia 20159 l przez Velius
Opublikowano 22 grudnia 20159 l PC Master Race tacy dobrzy Ode mnie wysłannik też już powędrował, ale to już odbiorca niech da znać, gdy dotrze. Edytowane 22 grudnia 20159 l przez Suavek
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Autor Wiadomość od Stony: "Chciałbym bardzo podziękować Gwiazdorowi w osobie Papaja! Ryse, Ori oraz Transistors! Teraz mam co robić w święta "
Opublikowano 22 grudnia 20159 l :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: Dzięki kolego! 3 gry z wish listy na raz i dodatkowo dwie o których nie miałem pojęcia a z opisu bardzo mnie zaintrygowały. Oficjalnie najlepsze prezenty jakie dostane w te święta już za mną.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l u was też po wysłaniu gifty dalej siedziały w waszym inventory? tak, dopiero po jakims czasie zniknely