Opublikowano 22 grudnia 20159 l Grube prezenty se robicie. Myślałem, że będą to jakieś crapy za 2-5 euro euro. No, ale rasa panów, to czego się spodziewać w sumie.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Autor Prezenty oferowane tobie Gra This War of Mine została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz Prezent od Starh'a bez powodu, nawet nie bral udzialu w zabawie Dziekuje pieknie bo wahalem sie czy nie kupowac Trzeba isc porobic ludziom prezenty bo karma i te sprawy
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Uf, skończyłem, biedny student jestem, dosłownie ostatnią stówkę przeznaczyłem na gifty, ale warto było, miłe uczucie strasznie Oby tylko się spodobało... Do następnego za rok koledzy!
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Autor Otrzymano prezent! Gra Her Story została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz Dzieki Labtec, podobno swietna gra. Ale beda swieta
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Nieźle sobie słodzicie W przyszłym roku, jak sobie zasłużę to też wezmę udział w zabawie. W tym roku jeszcze zbyt duży random ze mnie.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l nie wyrabiam tutaj Nic tylko podziekowac Rayosowi jescze raz, grania i grania bedzie, swietna zabawa i fajnie widziec ze wszyscy sie dobrze bawia tutaj
Opublikowano 22 grudnia 20159 l ja też już skończyłem wysyłać ale nie wiem czy obdarowany dostał bo na steamie go nie ma Nadal w moim ekwipunku gry są ale pewnie jak ktoś odbierze to znikną
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Autor Otrzymano prezent! Gra The Vanishing of Ethan Carter została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz blantman Dziekuje pieknie, Twoj komentarz do giftu byl w samo sedno, sam nie wiem jakim cudem jeszcze tego nie mialem. PC MASTER RACE
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Gierki wysłane,mam nadzieję,że odbiorca się z nich ucieszy i spędzi z nimi miło czas. A wybór był ciężki bo wish lista zawierała sporo świetnych tytułów i ciężko było wybierać z tego wszystkiego Choć w sumie ja mam ponad 280tytułów na owej liście więc dopiero jest z czego szukać XD XD
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Autor Tez wkoncu udalo mi sie zakupic i wyslac gierki mojemu targetowi. Teraz lub jutro jeszcze mikolaj odwiedzi kilka losowych osob
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Rust,Rocket League,RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack,Sid Meier's Civilization V: Scrambled Continents Map Pack,Sid Meier's Civilization V: Scrambled Nations Map Pack.. Wielkie dzieki Labtec
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Autor Ale zescie sie rozbrykali. Moze i to jest sredniawy steam sale...ale dzieki wam chłopaki to zdecydowanie najlepszy winter steam sale jaki mialem Wpadlo jeszcze Danmaku Unlimied II od Paliodora, dziekuje pieknie.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Prezenty od samego Pana Jawła 2 Dzięki Teddy! Ależ święta się szykują
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Autor Jak zakladalem ten temat mialem przed oczami skromne podarunki o wartosci 3 euro i zyczenia...a tu taka rozpierducha, swieta pelna para, epickie podarunki i "ale bedzie grane (pipi) mac " Edytowane 22 grudnia 20159 l przez Velius
Opublikowano 22 grudnia 20159 l To pewnie zasługa tej naszej Polskiej natury, jak święta to na całego
Opublikowano 22 grudnia 20159 l ew. żeby nie być gorszym od drugiego Ale co racja to racja ,też się spodziewałem 1-2 gierek za max 10 ojro w SUMIE, a nie 4-5 gierek po 10 ojro KAŻDA
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Wstaje rano a pod choinką Hard West The Banner Saga Blantman Master Race, dziekuje Mikołaju :*
Opublikowano 23 grudnia 20159 l :master: DZIĘKI ŻABCIO KERMICIE! <3 A ja akurat wczoraj jeszcze przed ostatnim zakupem dla Labteca wkręcałem, że chcę sobie kupić to LEGO, a tak naprawdę badałem, czy on by nie chciał ISAAC <3 <3 <3 <3 <3
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Wczoraj Stona przysłał mi gierki. Myślę sobie - WTF? Przecież miałem wylosowanego Django i to z nim chyba powinienem się mieniać. No ale w sumie ktoś nie miał pary, więc kupiłem gierki i Django i Stonie
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Autor Kermit wyswiadczyl calemu forum przysluge...Rayos nie bedzie juz cebulil o isaaca w statusach Piekne prezenty
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Kermit wyswiadczyl calemu forum przysluge...Rayos nie bedzie juz cebulil o isaaca w statusach Piekne prezenty
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Autor Wczoraj Stona przysłał mi gierki. Myślę sobie - WTF? Przecież miałem wylosowanego Django i to z nim chyba powinienem się mieniać. No ale w sumie ktoś nie miał pary, więc kupiłem gierki i Django i Stonie (pipi) kupujesz osobie ktora wylosowales, a nie ze kupijecie sobie naprzemian, Tobie kupuje kto inny Ale slyszalem ze Stona mial gest i kupil Ci tez cos. Edytowane 23 grudnia 20159 l przez Velius