Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Featured Replies

Opublikowano

Grube prezenty se robicie. Myślałem, że będą to jakieś crapy za 2-5 euro euro. No, ale rasa panów, to czego się spodziewać w sumie.

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zrobilem event bo chcialem dostac czasem cos innego niz pare skarpet i Bondy z carrefoura. Sa tez pewnie osoby, ktore albo nie dostaja prezentow albo malo albo co rok to samo i czowiek ma dosc takich

• No coz, to juz niestety koniec. Cos co bylo niewinnym pomyslem zeby sobie kupic po gierce za 2-3 euro w forumkowym gronie przerodzilo sie w NIEZLA ROZPIERDUCHE Wyszlo na jaw jakie mam wspaniale commu

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Opublikowano
  • Autor
Prezenty oferowane tobie
Gra This War of Mine została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz

Prezent od Starh'a bez powodu, nawet nie bral udzialu w zabawie :obama:

Dziekuje pieknie bo wahalem sie czy nie kupowac :banderas:

Trzeba isc porobic ludziom prezenty bo karma i te sprawy :)

Opublikowano

Uf, skończyłem, biedny student jestem, dosłownie ostatnią stówkę przeznaczyłem na gifty, ale warto było, miłe uczucie strasznie :banderas:

Oby tylko się spodobało...

Do następnego za rok koledzy! 

Opublikowano
  • Autor
Otrzymano prezent!
Gra Her Story została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

Dzieki Labtec, podobno swietna gra.

Ale beda swieta :banderas:

Opublikowano

Nieźle sobie słodzicie :obama: W przyszłym roku, jak sobie zasłużę to też wezmę udział w zabawie. W tym roku jeszcze zbyt duży random ze mnie. :rayos:

Opublikowano

nie wyrabiam tutaj

PKHJuyr.jpg

tZXr8ep.jpg

Nic tylko podziekowac Rayosowi jescze raz, grania i grania bedzie, swietna zabawa i fajnie widziec ze wszyscy sie dobrze bawia tutaj

Opublikowano

ja też już skończyłem wysyłać ale nie wiem czy obdarowany dostał bo na steamie go nie ma :D Nadal w moim ekwipunku gry są ale pewnie jak ktoś odbierze to znikną

Opublikowano
  • Autor
Otrzymano prezent!
Gra The Vanishing of Ethan Carter została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

blantman :fsg:

Dziekuje pieknie, Twoj komentarz do giftu byl w samo sedno, sam nie wiem jakim cudem jeszcze tego nie mialem.

PC MASTER RACE :banderas:

Opublikowano

Gierki wysłane,mam nadzieję,że odbiorca się z nich ucieszy i spędzi z nimi miło czas. A wybór był ciężki bo wish lista zawierała sporo świetnych tytułów i ciężko było wybierać z tego wszystkiego ;)

Choć w sumie ja mam ponad 280tytułów na owej liście więc dopiero jest z czego szukać XD XD

Opublikowano
  • Autor

Tez wkoncu udalo mi sie zakupic i wyslac gierki mojemu targetowi. Teraz lub jutro jeszcze mikolaj odwiedzi kilka losowych osob :lapka:

Opublikowano

Rust,Rocket League,RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack,Sid Meier's Civilization V: Scrambled Continents Map Pack,Sid Meier's Civilization V: Scrambled Nations Map Pack.. Wielkie dzieki Labtec :banderas:

Opublikowano

Homeworld Remastered, Grim Fandango i Portal 2 :banderas:

Dzięki Paliodor!

Opublikowano
  • Autor

Ale zescie sie rozbrykali. Moze i to jest sredniawy steam sale...ale dzieki wam chłopaki to zdecydowanie najlepszy winter steam sale jaki mialem :banderas:

Wpadlo jeszcze Danmaku Unlimied II od Paliodora, dziekuje pieknie.

Opublikowano

pn2UxIN.png

Prezenty od samego Pana Jawła 2  :obama: Dzięki Teddy! Ależ święta się szykują  :master:  :master:  :master:

Opublikowano
  • Autor

Jak zakladalem ten temat mialem przed oczami skromne podarunki o wartosci 3 euro i zyczenia...a tu taka rozpierducha, swieta pelna para, epickie podarunki i "ale bedzie grane (pipi) mac :banderas: "

Edytowane przez Velius

Opublikowano

ew. żeby nie być gorszym od drugiego ;) 

Ale co racja to racja ,też się spodziewałem 1-2 gierek za max 10 ojro w SUMIE, a nie 4-5 gierek po 10 ojro KAŻDA :obama:

Opublikowano

Wstaje rano a pod choinką

Hard West

The Banner Saga

:banderas:

Blantman Master Race, dziekuje Mikołaju :*

Opublikowano

:obama::fsg:  :banderas::xboss::master: :master: :master::ohboy::buziak::notbad::rayos:

DZIĘKI ŻABCIO KERMICIE! <3 

A ja akurat wczoraj jeszcze przed ostatnim zakupem dla Labteca wkręcałem, że chcę sobie kupić to LEGO, a tak naprawdę badałem, czy on by nie chciał :lapka:

ISAAC <3 <3 <3 <3 <3

34xpbu9.png

Opublikowano

Wczoraj Stona przysłał mi gierki. Myślę sobie - WTF? Przecież miałem wylosowanego Django i to z nim chyba powinienem się mieniać. No ale w sumie ktoś nie miał pary, więc kupiłem gierki i Django i Stonie :lapka:

Opublikowano
  • Autor

Kermit wyswiadczyl calemu forum przysluge...Rayos nie bedzie juz cebulil o isaaca w statusach :gayos::reggie:

Piekne prezenty :obama:

Opublikowano

Kermit wyswiadczyl calemu forum przysluge...Rayos nie bedzie juz cebulil o isaaca w statusach :gayos::reggie:

Piekne prezenty :obama:

:gayos:

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj Stona przysłał mi gierki. Myślę sobie - WTF? Przecież miałem wylosowanego Django i to z nim chyba powinienem się mieniać. No ale w sumie ktoś nie miał pary, więc kupiłem gierki i Django i Stonie :lapka:

(pipi) kupujesz osobie ktora wylosowales, a nie ze kupijecie sobie naprzemian, Tobie kupuje kto inny :pipi:

Ale slyszalem ze Stona mial gest i kupil Ci tez cos.

Edytowane przez Velius