Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Featured Replies

Opublikowano

Nie brałem udziału w zabawie, ale Velu i tak stał się mikołajem :banderas:

wgw5g8.jpg

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zrobilem event bo chcialem dostac czasem cos innego niz pare skarpet i Bondy z carrefoura. Sa tez pewnie osoby, ktore albo nie dostaja prezentow albo malo albo co rok to samo i czowiek ma dosc takich

• No coz, to juz niestety koniec. Cos co bylo niewinnym pomyslem zeby sobie kupic po gierce za 2-3 euro w forumkowym gronie przerodzilo sie w NIEZLA ROZPIERDUCHE Wyszlo na jaw jakie mam wspaniale commu

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Opublikowano

Moja ofiara już powinna też dostać. Co tu się wyprawia to ja nawet nie.

Gratulacje Panowie!

Opublikowano

Wczoraj Stona przysłał mi gierki. Myślę sobie - WTF? Przecież miałem wylosowanego Django i to z nim chyba powinienem się mieniać. No ale w sumie ktoś nie miał pary, więc kupiłem gierki i Django i Stonie :lapka:

(pipi) kupujesz osobie ktora wylosowales, a nie ze kupijecie sobie naprzemian, Tobie kupuje kto inny :pipi:

Ale slyszalem ze Stona mial gest i kupil Ci tez cos.

No przeca się tłumaczę, że nie skumałem, że kupuje się tylko wylosowanej osobie  :yuno:

i zgadza się - Stona dobry człowiek i kupił mi This war of mine, MGSV:GZ, Gods will be watching i Mad Maxa. Polecam użytkownika.

Opublikowano

to co Panowie? koniec zakupów? robimy podobną akcję przy kolejnym summer/winter sale? :lapka: 

Opublikowano
  • Autor

Ja nie skonczylem i jeszcze sie pobawie w mikolaja, ale cos np taki kermit nie odbiera ode mnie prezentu a wyslalem mu gre w samo sedno :reggie:

Ale rozumiem ze kazdy kto bral udzial w zabawie otrzymal juz prezent od osoby ktora go wylosowala?

Opublikowano

Deadly premonition, La Mulana i Transistor od najlepszego admina aka django (d is silent) :banderas:

Swieta wg Masterace :obama:

Opublikowano

Velius mi Kingdom dzisiaj sprawił . Boże co za święta 4 gry z wish listy w prezencie łącznie dostałem .  A ja taki niegrzeczny w tym roku byłem :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Velius :obama:

Gra Cthulhu Saves the World & Breath of Death VII Double Pack została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

Opublikowano

Mam nadzieję Velu, że w przyszłym roku powtórka i zapisy trochę dłużej potrwają :P

Opublikowano

Mam nadzieję Velu, że w przyszłym roku powtórka i zapisy trochę dłużej potrwają :P

zapisy chyba z miesiąc trwały, jeszcze dłużej chcesz? :gayos:

Jak otrzymujecie te gifty, to jakiś mail przychodzi wcześniej?

normalnie się wysyła gifta prosto na konto steama ekolegi 

Opublikowano

zapisy chyba z miesiąc trwały, jeszcze dłużej chcesz? :gayos:

Ja nie zaglądam do działu PC w ogóle :X (to dla mnie za krótko :P)

Opublikowano
  • Autor

Jak otrzymujecie te gifty, to jakiś mail przychodzi wcześniej?

Na maila przychodzi info + na steamie.

Ok zaraz zaloze, to mysle ze 12 miesiecy wystarczy jak bedzie wisiec info :obama::yao:

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 9

grzybiarz

Kur.wa, te tematy steamowe, to pełno randomów przegląda, by tylko coś wyłapać.

Opublikowano

Panowie :hi: za super inicjatywę i nie żałowaniu na prezentach

Opublikowano
  • Autor

Dostałem najmocniejszego pctowego exa od Adiego, mianowicie shower with your dad :obama:

Dziekuje pieknie, bedzie piekny prysznic ze starym w swieta :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Amnesia Machine for Pigs od Papaja :obama:

Dziekuje :banderas:

Pieknie mi poprawiles humor, zwlaszcza ze bylem troche przybity bo wysylalem wczoraj gifta do kogos z forumka i jakims cudem wybralem jakiegos rumuna randoma, ktory sam nie wiem co robi na mojej friendliscie i to on odebral przesylke, nie podziekowal, tylko przyjal szybciej niz cebula wyrasta na tym forum i zniknal wiec mialem nie najlepszy humorek.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Dziekuje pieknie, bedzie piekny prysznic ze starym w swieta :banderas:

Ten cytat nie będzie dobrze wyglądał wyrwany z kontekstu... ;>
Opublikowano

Velius się bawi w mikołaja i zostawia mi pod choinką Guardians of Graxia :)

Więc teraz do ogrania na święta mam FPSa, horror, slashera, taktyczną karciankę, Life is Strange i do tego dokupuje platformówkę 2d i Undertale. Ta różnorodność  :banderas: Tyle grania, praktycznie same dobre tytuły  :obama:  

Opublikowano
  • Autor

Cos Ty raven, zanim sie support odezwie to beda swieta wielkanocne xdddddddd

Opublikowano

Oniken has been added to your account. The next time you open the Steam Client you can download and play from the Library. Play it now

Dzieki ci swiety M. Velius