Starh 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Nie brałem udziału w zabawie, ale Velu i tak stał się mikołajem Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Moja ofiara już powinna też dostać. Co tu się wyprawia to ja nawet nie. Gratulacje Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Mowilem ze bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Wczoraj Stona przysłał mi gierki. Myślę sobie - WTF? Przecież miałem wylosowanego Django i to z nim chyba powinienem się mieniać. No ale w sumie ktoś nie miał pary, więc kupiłem gierki i Django i Stonie (pipi) kupujesz osobie ktora wylosowales, a nie ze kupijecie sobie naprzemian, Tobie kupuje kto inny Ale slyszalem ze Stona mial gest i kupil Ci tez cos. No przeca się tłumaczę, że nie skumałem, że kupuje się tylko wylosowanej osobie i zgadza się - Stona dobry człowiek i kupił mi This war of mine, MGSV:GZ, Gods will be watching i Mad Maxa. Polecam użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 to co Panowie? koniec zakupów? robimy podobną akcję przy kolejnym summer/winter sale? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Ja nie skonczylem i jeszcze sie pobawie w mikolaja, ale cos np taki kermit nie odbiera ode mnie prezentu a wyslalem mu gre w samo sedno Ale rozumiem ze kazdy kto bral udzial w zabawie otrzymal juz prezent od osoby ktora go wylosowala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Deadly premonition, La Mulana i Transistor od najlepszego admina aka django (d is silent) Swieta wg Masterace Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Velius mi Kingdom dzisiaj sprawił . Boże co za święta 4 gry z wish listy w prezencie łącznie dostałem . A ja taki niegrzeczny w tym roku byłem Edytowane 23 grudnia 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Na następną zabawę też bym się pisał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Velius Gra Cthulhu Saves the World & Breath of Death VII Double Pack została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Jak otrzymujecie te gifty, to jakiś mail przychodzi wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Mam nadzieję Velu, że w przyszłym roku powtórka i zapisy trochę dłużej potrwają Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Mam nadzieję Velu, że w przyszłym roku powtórka i zapisy trochę dłużej potrwają zapisy chyba z miesiąc trwały, jeszcze dłużej chcesz? Jak otrzymujecie te gifty, to jakiś mail przychodzi wcześniej? normalnie się wysyła gifta prosto na konto steama ekolegi Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Mam nadzieję Velu, że w przyszłym roku powtórka i zapisy trochę dłużej potrwają zapisy chyba z miesiąc trwały, jeszcze dłużej chcesz? Ja nie zaglądam do działu PC w ogóle :X (to dla mnie za krótko ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Jak otrzymujecie te gifty, to jakiś mail przychodzi wcześniej? Na maila przychodzi info + na steamie. Mam nadzieję Velu, że w przyszłym roku powtórka i zapisy trochę dłużej potrwają Ok zaraz zaloze, to mysle ze 12 miesiecy wystarczy jak bedzie wisiec info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Użytkownicy przeglądający ten temat: 9 grzybiarz Kur.wa, te tematy steamowe, to pełno randomów przegląda, by tylko coś wyłapać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Panowie za super inicjatywę i nie żałowaniu na prezentach Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Cthulhu Saves the World Sympatyczna gierka i genialna parodia j-rpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Dostałem najmocniejszego pctowego exa od Adiego, mianowicie shower with your dad Dziekuje pieknie, bedzie piekny prysznic ze starym w swieta Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Amnesia Machine for Pigs od Papaja Dziekuje Pieknie mi poprawiles humor, zwlaszcza ze bylem troche przybity bo wysylalem wczoraj gifta do kogos z forumka i jakims cudem wybralem jakiegos rumuna randoma, ktory sam nie wiem co robi na mojej friendliscie i to on odebral przesylke, nie podziekowal, tylko przyjal szybciej niz cebula wyrasta na tym forum i zniknal wiec mialem nie najlepszy humorek. Edytowane 24 grudnia 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 652 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Dziekuje pieknie, bedzie piekny prysznic ze starym w swieta Ten cytat nie będzie dobrze wyglądał wyrwany z kontekstu... ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Velius się bawi w mikołaja i zostawia mi pod choinką Guardians of Graxia Więc teraz do ogrania na święta mam FPSa, horror, slashera, taktyczną karciankę, Life is Strange i do tego dokupuje platformówkę 2d i Undertale. Ta różnorodność Tyle grania, praktycznie same dobre tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Velius a próbowałeś napisać do supportu STEM? Może w święta przemówią ludzkim głosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Cos Ty raven, zanim sie support odezwie to beda swieta wielkanocne xdddddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Oniken has been added to your account. The next time you open the Steam Client you can download and play from the Library. Play it now Dzieki ci swiety M. Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi