Paliodor 1 817 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Teraz sprawdziłem z ciekawości tego Oniken, kurcze fajny tytuł w klimatach gierek z NESa. I pomyśleć ile jeszcze takich ukrytych dobrych kąsków jest na Steamie do odkrycia. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Velius dobry Mikołaj, dzięki za Lisa Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Fajnie wam to wyszło . Na kolejny raz też się piszę jak można , przypominają mi się czasy szkolnych mikołajek kiedy zawsze kupowałem prezent na wypasie a dostawałem zyebany kubek czy inne kupsko. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 730 Opublikowano 24 grudnia 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Zrobilem event bo chcialem dostac czasem cos innego niz pare skarpet i Bondy z carrefoura. Sa tez pewnie osoby, ktore albo nie dostaja prezentow albo malo albo co rok to samo i czowiek ma dosc takich upodlen wiec forumek na ratunek. Chcialem w tym miejscu jeszcze raz serdecznie podziekowac wszystkim za wziecie udzialu oraz za tak hojne prezenty, dzieki wam mam super swieta i mam nadzieje ze i wam event umili swieta i prezenty sie podobaja Zayebisci ludzie, zayebiste community, PC MASTER RACE A co do bondów i skarpet to rekordzista mi 15 lat temu na urodziny kupil zayebisty prezent...a (pipi) sa swieta to opowiem smutna historie: Jedziemy do rodziny, fakt rzadko sie z nimi spotykalem albo rozmawialem no bo wkoncu gracz i nerd to wiadomo, siedzi na komputerku albo konsoli i tyle. Jade lekko podjarany bo bedzie nowy nabytek w rodzinie, ktory wzial slub z moja kuzynka, koles z BOGATEJ rodziny bankierow, tyle kasy ze . No duzo...otwieram prezenty - skarpety, standard, baton MARS zeby mnie upodlic, ale jestem twardy bo czekam na prezent od bankiera, dezodorant Bond, ok dzieki, jak co roku moge sobie (pipi) kolekcjonowac te (pipi)one opakowania jakby byly cos warte za 126 lat. No i prezent od gostka bankiera...podjarka, podchodzi i mowi "Mam nadzieje ze lubisz gry komputerowe", ja juz w glowie :ohboy: Dostalem koperte w której było... Nagrana z torrentów płytka z carrefoura podpisana markerem HITMAN CICHY ZABOJCA GRA PC :Coolface: dzieki qrwo za taki prezent p.s. Mikolaj Velius dziala do 26 grudnia wiec mozecie jeszcze znalezc cos pod choinka w najblizszych dniach Edytowane 24 grudnia 2015 przez Velius 18 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Ale jakie 15, skoro Silent Assasin wyszedł w 2002 ? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Ale jakie 15, skoro Silent Assasin wyszedł w 2002 ? Magia torrentów Velius, historia smutna w hui, aż mam ochotę Ci kupić jakąś gierkę w ramach rekompensaty za tę traumę Cytuj
Widget 306 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 To on Ci dał mocno przedpremierową wersję ALPHA gry, pewnie tam pracował i ją przemycił, a Ty taki niewdzięczny Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 24 grudnia 2015 Autor Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Ale jakie 15, skoro Silent Assasin wyszedł w 2002 ?15 okolo, taki stary jestem ze nie pamietam czy to 13 czy 15 lat. Pamietam ze to hitman cichy zabojca Edytowane 24 grudnia 2015 przez Velius Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Teraz sprawdziłem z ciekawości tego Oniken, kurcze fajny tytuł w klimatach gierek z NESa. I pomyśleć ile jeszcze takich ukrytych dobrych kąsków jest na Steamie do odkrycia.Ja tam polecam Freedom Planet. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Z tego jeszcze miejsca chciałbym podziękować Veliusowi. Dostałem prezent pomimo, że nie brałem udziału w zabawie. Coś pięknego. Wzruszyłem się. Wszystkiego co dobre na Święta, wszystkim Wam rzyczę. W przyszłym roku ta zabawa Mikołajkowa to must have jak dla mnie. W tym roku było po prostu GOTY i to mówię ja, obserwator tego eventu. Pc Master Race coraz lepsze Cytuj
Dante 450 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Dostałem kiedyś Mortal Kombat 4 na Pieca jakaś wersja Magic Russian Edition z dodatkowymi postaciami. Najgorsze że mój komp był za słaby żeby to odpalić. Muszę gdzieś odkopać tą płytkę bo może w końcu będzie okazja pograć. W każdym razie ten temat i pomysł wyszedł świetnie. Ludzie na serio uszczęśliwieni i klimat świąt jest. Szacun! Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Mi zaś się przypomina jakieś amatorskie pol-rus tłumaczenie Soldier of Fortune. Co to była za profesjonalna robota XD Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 24 grudnia 2015 Autor Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Łidżet podeslal mi Monaco oraz Forced Dziekuje, piekny prezent. Edytowane 24 grudnia 2015 przez Velius Cytuj
Widget 306 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 24 grudnia 2015 przez Łidżet Cytuj
Widget 306 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Od cholery tego jest Mi jeszcze Syphon Filter się podobał Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 24 grudnia 2015 Autor Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Mikolaj przed spaniem znalazl w worku jeszcze 10 prezentów. Obdarowal w sumie kazdego bioracego udzial w evencie + kilka osob postronnych ktore sie napatoczyly, sprawdzcie swoje skrzynki Jutro ciag dalszy, dobranoc Edytowane 24 grudnia 2015 przez Velius 5 Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Wielkie dzięki drogi mikołaju. Nie brałem udziału w tym zacnym evencie, a tu taka niespodzianka Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Dziękuję za prezent Velius <3 Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 25 grudnia 2015 Autor Opublikowano 25 grudnia 2015 Czlowiek wstaje rano w swieta, odpala steam a tu dwie mega niespodzianki Pierwsza to prezent od selene - "papers please" , na ktorego sie juz dlugo przymierzam i zawsze zapominam kupic, a tu taka niespodzianka i szok Druga to prezent od Stony( nie mylic z Sony xd ) w postaci Transistora :obama: W najmniejszym stopniu sie tego niespodziewalem i jestem zaskoczony i wzruszony, dziekuje wam. Cos mi w te swieta odbilo i uznalem ze chce ludziom z forumka sprawic na swieta jakies drobne prezenty bo przyjemne to uczucie dostac gre niespodzianke, ale niespodziewalem sie, ze tyle osob mi tez cos sprezentuje Ah ta karma...ah to nasze community Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Niech konsolowcy się uczą . Tak bawi się elita master race , a nie jakieś avatary na psn. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Amnesia Machine for Pigs od Papaja Dziekuje Pieknie mi poprawiles humor, zwlaszcza ze bylem troche przybity bo wysylalem wczoraj gifta do kogos z forumka i jakims cudem wybralem jakiegos rumuna randoma, ktory sam nie wiem co robi na mojej friendliscie i to on odebral przesylke, nie podziekowal, tylko przyjal szybciej niz cebula wyrasta na tym forum i zniknal wiec mialem nie najlepszy humorek. Dzięki za tego KungFu;)Podłączę nowego smoka, to zobaczę co z tym gwiazdorem Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Wchodzę sobie właśnie na steama a tu ni z gruchy ni z pietruchy Tiny Bridge Raventure od Veliusa =] Thx! Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 25 grudnia 2015 Autor Opublikowano 25 grudnia 2015 (edytowane) Otrzymano prezent! Gra Pillars of Eternity została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz El Loco Chocko :obama: Co tu sie odpierdala :fsg: JAKA PETARDA Leze zszokowany pod stolem, dziekuje <3 Co za swieta dla PC MASTER RACE Edytowane 25 grudnia 2015 przez Velius 1 Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Ale gry dostajecie... Gratulacje. Ja mam zbyt duży backlog, poza tym krucho z kasą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi