Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Featured Replies

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zrobilem event bo chcialem dostac czasem cos innego niz pare skarpet i Bondy z carrefoura. Sa tez pewnie osoby, ktore albo nie dostaja prezentow albo malo albo co rok to samo i czowiek ma dosc takich

• No coz, to juz niestety koniec. Cos co bylo niewinnym pomyslem zeby sobie kupic po gierce za 2-3 euro w forumkowym gronie przerodzilo sie w NIEZLA ROZPIERDUCHE Wyszlo na jaw jakie mam wspaniale commu

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Opublikowano

:master:

teraz aż mi głupio, że ja kupiłem taką pierdółkę tylko Veliusowi :frog: 

Opublikowano

Nie no chlopcy, nie robmy z tego zagadnienia. Wprawdzie nie gram z nikim tutaj w nic, ale widac ze spoko ekipka, a pomysl z mikolajkami byl imo swietny. Jakos sie chcialem tez odwdzieczyc za gifta tez od Veliusa, ktorego dostalem wczesniej <3 tak ze :master: FTW

btw chyba ze ktos pyka w rakowe bf4 albo teraz R6S :problem:

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano
  • Autor
Otrzymano prezent!
Gra Dungeon of the Endless™ została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

Prezent od Kymela :obama:

Dziekuje, uwielbiam takie gry :banderas:

Opublikowano
  • Autor
Prezenty oferowane tobie
Gra Grim Fandango Remastered została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz
Gra Fox & Flock została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

Dziekuje kubicz :)

Ale w te swieta jest moc prezentów :banderas:

Opublikowano

Dzieki Velius za  A Wizard's Lizard,szczerze mowiac nie mam pojecia co to jest,ale napewno odpale.

Opublikowano
  • Autor

Dopadla mnie mafia z Sokołowa Podlaskiego :obama:

Otrzymano prezent!
Gra Cities: Skylines została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz

suteq zwarioal i pomylil eurosy ze złotówkami chyba...chcialem serdecznie podziekowac, zaraz biore malego i ucze go budowac miasta z samymi xboxami w domach w ramach hołdu :fsg:

Dziekuje ! :banderas:

Opublikowano

Dla mnie sama przyjemność, tylko sobie humor poprawiłem. :)

Opublikowano

Jak tak miło to zróbmy zrzutę dla tomzacza bo jest bardzo ok.

Ok, co mu kupujemy?

Opublikowano
  • Autor

Cos dla fana Resident Evil 4, Portal 2 i Super Mario Galaxy ;).

:dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Darksiders :lapka: Są portale jak w Portalu, jest czasem creepy jak w RE4, jest fajnie platformówkowo jak w Mario Galaxy 

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł rajos. 

Opublikowano

:lapka:

:ohboy:

CHWALĄ MNIE! :rayos:

4 ojro kosztuje, sam bym mu to kupił, gdym miał tyle na koncie :dunno:

Opublikowano

:hi:

A ja dziękuję dla Starha, bo znienacka sprezentował mi Banner Saga, którego w ogóle nie miałem na liście życzeń, ale zawsze gdzieś tam byłem tego tytułu ciekaw. Dziękuję bardzo! :rose: 

Opublikowano
  • Autor

Je.baniutki :obama:

A (nene)...suteq'owi sie nalezalo.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja dziś doceniłem jeszcze bardziej tą akcję. Skończyłem Wolfensteina którego miałem gdzieś na wishliscie ale nigdy jakoś bardzo się nie interesowałem tym tytułem, myślałem sobie, że gram w sporo shooterów online więc mnie singiel znudzi. Gdyby mi go Teddy nie kupił pewnie bym go olał i nigdy nie miał okazji zagrać. Tymczasem dzisiaj stało się to

2Tmxw5K.png

Spodziewałem się, że będę się nudził a dostałem hektolitry oldchoolowego miodu płynącego z ekranu, serio Wolf mi przypomniał najlepsze czasy FPSów  :fsg:

Jeszcze raz dzięki Teddy, trafiłeś w 100%  i dzięki Velius za wyjście z tą inicjatywą (gonie cię na truesteamachievements, już niedługo :D:master: