Opublikowano 25 grudnia 20159 l A czego oczekiwać od gracza PC z rangą Spartakusa? Przecież to samiec alfa i dżentelmen w jednej osobie.
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Nie no chlopcy, nie robmy z tego zagadnienia. Wprawdzie nie gram z nikim tutaj w nic, ale widac ze spoko ekipka, a pomysl z mikolajkami byl imo swietny. Jakos sie chcialem tez odwdzieczyc za gifta tez od Veliusa, ktorego dostalem wczesniej <3 tak ze FTW btw chyba ze ktos pyka w rakowe bf4 albo teraz R6S Edytowane 25 grudnia 20159 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Autor Otrzymano prezent! Gra Dungeon of the Endless™ została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz Prezent od Kymela Dziekuje, uwielbiam takie gry
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Autor Prezenty oferowane tobie Gra Grim Fandango Remastered została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz Gra Fox & Flock została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz Dziekuje kubicz Ale w te swieta jest moc prezentów
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Dzieki Velius za A Wizard's Lizard,szczerze mowiac nie mam pojecia co to jest,ale napewno odpale.
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Autor Dopadla mnie mafia z Sokołowa Podlaskiego Otrzymano prezent! Gra Cities: Skylines została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz suteq zwarioal i pomylil eurosy ze złotówkami chyba...chcialem serdecznie podziekowac, zaraz biore malego i ucze go budowac miasta z samymi xboxami w domach w ramach hołdu Dziekuje !
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Jak tak miło to zróbmy zrzutę dla tomzacza bo jest bardzo ok. Ok, co mu kupujemy?
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Autor Cos dla fana Resident Evil 4, Portal 2 i Super Mario Galaxy . :dynia:
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Darksiders Są portale jak w Portalu, jest czasem creepy jak w RE4, jest fajnie platformówkowo jak w Mario Galaxy
Opublikowano 26 grudnia 20159 l CHWALĄ MNIE! 4 ojro kosztuje, sam bym mu to kupił, gdym miał tyle na koncie
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Jakbyś sam kupił straciłoby to całą moc. Może jakiś kickstarter czy inny polak potrafi?
Opublikowano 27 grudnia 20159 l A ja dziękuję dla Starha, bo znienacka sprezentował mi Banner Saga, którego w ogóle nie miałem na liście życzeń, ale zawsze gdzieś tam byłem tego tytułu ciekaw. Dziękuję bardzo! :rose:
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Autor Je.baniutki A (nene)...suteq'owi sie nalezalo. Edytowane 27 grudnia 20159 l przez Velius
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Ja dziś doceniłem jeszcze bardziej tą akcję. Skończyłem Wolfensteina którego miałem gdzieś na wishliscie ale nigdy jakoś bardzo się nie interesowałem tym tytułem, myślałem sobie, że gram w sporo shooterów online więc mnie singiel znudzi. Gdyby mi go Teddy nie kupił pewnie bym go olał i nigdy nie miał okazji zagrać. Tymczasem dzisiaj stało się to Spodziewałem się, że będę się nudził a dostałem hektolitry oldchoolowego miodu płynącego z ekranu, serio Wolf mi przypomniał najlepsze czasy FPSów Jeszcze raz dzięki Teddy, trafiłeś w 100% i dzięki Velius za wyjście z tą inicjatywą (gonie cię na truesteamachievements, już niedługo )