Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak (pipi) w 16 h wszystko? ;o

Dość łatwo mi szło z przeciwnikami, mało ginąłem mimo najtrudniejszego poziomu (Laserkrafwerk one shot OP :D), znajdźki są dość łatwe do zebrania z wyjątkiem kilku na całą grę które są dobrze ukryte, starałem się rozglądać i większość wpadło w czasie gry a perki to prościzna oprócz tych z granatami  :dunno:

Edytowane przez UberAdi
Opublikowano (edytowane)

Wariat z tego Adiego. Wolfenstein new order chodzi za mna juz od dluzszego czasu i kusisz Adi, oj kusisz...i jeszcze te 50 aczików :reggie:

Moze zakupie, jechales z poradnikiem czy taki jestes boss ze samo wpadalo?

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Takim bossem to nie jestem :D Jak skończyłem i powtarzałem chaptery to zaglądałem do poradnika bo np. kod do enigmy chyba w 4 chapterze jest tak schowany, że to przegięcie, nie znalazł bym tego nawet liżąc każdą ścianę, do tego jest w obszarze który można całkiem ominąć w czasie gry (i tak też się stało w moim przypdaku).

Opublikowano

Hehe Adi miałem tak samo, dostałem na świeta rok temu Wolfa i też jechałem dopóki calak nie wpadł (a bardzo prosty jest więc żaden wyczyn) u mnie coś koło 20h wpadł także luzik, ale podjarka mocna, szkoda, że ten standalone dodatek dużo słabszy imo. 

Opublikowano

Niezły temat, jak ja go mogłem pominąć, no szkoda, byle do następnego razu :)

Event sie juz dawno skonczyl, to co sie teraz dzieje jest juz poza zabawa i jest kierowane tylko i wylacznie dobrym serduchem naszego community :banderas:

Opublikowano

Spodziewałem się, że będę się nudził a dostałem hektolitry oldchoolowego miodu płynącego z ekranu, serio Wolf mi przypomniał najlepsze czasy FPSów  :fsg:

Jeszcze raz dzięki Teddy, trafiłeś w 100%  i dzięki Velius za wyjście z tą inicjatywą (gonie cię na truesteamachievements, już niedługo :D:master:

No i elegancko. Dla mnie ten Wolf to najlepszy FPS od dawna. Czysta, brutalna rozwałka ze świetnym klimatem i gunplayem. Do tego fajna fabuła i postać Blazkowicza (uwielbiałem te jego monologi). Ja niestety nie mam dostępu do swojego smoka w tym okresie, więc prezentami zacznę się bawić dopiero po okresie świąteczno - sylwestrowym. Będzie nadrabianie zaległości :banderas:

Opublikowano

:hi:

A ja dziękuję dla Starha, bo znienacka sprezentował mi Banner Saga, którego w ogóle nie miałem na liście życzeń, ale zawsze gdzieś tam byłem tego tytułu ciekaw. Dziękuję bardzo! :rose:

zasłużyłeś już dawno drogi przyjacielu :sir:

Opublikowano

Rayos za ostatnie zlotowki na kajzerke i jogurt naturalny zrobil mi niespodzianke i podarowal Akane the kunoichi od tak bez powodu :banderas:

A juz mialem ta gierke w koszyczku dla siebie :obama:

• Plusik 2
Opublikowano

Co ty Velsu to ja nawet nie

Skończyłem oglądać odcinek serialu, wchodzę na STEMA a tam powiadomienie, gift od Veliusa na nowy rok w postaci Heavy Bullets  :obama: Dziękuję ! :master:

Opublikowano

Chyba znowu komuś sprezentuję jakąś gierkę.

I chyba padnie na Rayosa bo gamoń jeszcze nie ograł Papers, please gurwa mać. :[

Opublikowano

To od Ciebie? dziękuję <3 <3 <3

A Paper's Please mam na GOGu, tylko w sumie pograłem chyba z 0.5h i tyle :dog: Teraz będę grał ku chwale Artztocki na STEMie, cudownie :xboss:

Opublikowano (edytowane)

Co ty Velsu to ja nawet nie

Skończyłem oglądać odcinek serialu, wchodzę na STEMA a tam powiadomienie, gift od Veliusa na nowy rok w postaci Heavy Bullets  :obama: Dziękuję ! :master:

Mam nadzieje ze sie podoba, wiem jakie to wspaniale uczucie i adrenalinka gdy wyskakuje ten maly monit "Otrzymano prezent" na STEMIE w najmniej spodziewanym momencie, gdy zastanawiasz sie od kogo i co to moze byc, dlatego chcialem zeby jak najwiecej osob doswiadczylo tego wspanialego uczucia, nawet jezeli nie zawsze stac mnie na sprezentowanie jakies ultra bomby.

nie wiem do konca co to jest ale miales na wishlist wiec nie moglem sie powstrzymac, zwlaszcza ze nastepny taki piekny okres na robienie prezentow dopiero za rok :reggie:

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)

A ja mam inne podejscie. Jezeli zechce to zrobie komus prezent kiedy chce, nie potrzebuje do tego świąt. :)

Edytowane przez suteq