Opublikowano 3 stycznia 20169 l Widać Raven wie, co dobre. Serio się dziwiłem, że na przestrzeni całej zabawy ani razu nigdzie ta gra nie została sprezentowana. Ja sobie postanowiłem, że będzie to pierwsze, co kupię, ale (niestety?) moja ofiara już miała to w bibliotece.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Toż to ostatnie chwilę na bycie zasłużonym gwiazdorem tych Mikołajek, więc do roboty
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Suavek ta gierka jest fantastyczna, jak tylko zobaczyłem ją na wishliście mojej ofiary to nie mogłem się powstrzymać .
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Autor Otrzymano prezent! Gra Hero Siege została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz Prezent od Łidżeta Bedzie grane, dziekuje
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Toż to ostatnie chwilę na bycie zasłużonym gwiazdorem tych Mikołajek, więc do roboty Znaczy się, liczysz na kolejne gry?
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Autor Powariowaliscie? Nie wiem co powiedziec, atak z zaskoczenia, dziekuje pieknie Ins
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Toż to ostatnie chwilę na bycie zasłużonym gwiazdorem tych Mikołajek, więc do roboty Znaczy się, liczysz na kolejne gry? nope, namawiam Was po prostu do dalszego kupowania, bo ja na pewno kogoś jeszcze obdaruje Edytowane 3 stycznia 20169 l przez Lord Astmer
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Widać Raven wie, co dobre. Serio się dziwiłem, że na przestrzeni całej zabawy ani razu nigdzie ta gra nie została sprezentowana. Ja sobie postanowiłem, że będzie to pierwsze, co kupię, ale (niestety?) moja ofiara już miała to w bibliotece. No bo to goty tamtego roku !
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Velius, jak przejdziesz te wszystkie gry-prezenty do kolejnej gwiazdki, to sam Ci będę kupował co roku Edytowane 3 stycznia 20169 l przez Grzegorzo
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Autor Przejde w weekend, nie bój nic edit: Nastepny wariat Dziekuje, nie bylo trzeba ale sprawiles mi niespodzianke i wielka radosc Edytowane 3 stycznia 20169 l przez Velius
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Autor (pipi)aniutki O ile zawsze radosc sprawia mi patrzenie jak ktos z forumka zostaje obdarowany, o tyle w tym momencie zzera mnie zazdrosc Wciaz czekam az Ikaruga bedzie -75% ale cos sie nie kwapia.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Przejde w weekend, nie bój nic edit: Nastepny wariat Dziekuje, nie bylo trzeba ale sprawiles mi niespodzianke i wielka radosc Myślałem, że to tylko mi dzisiaj przyszła ochota na dostarczenie prezentu. Zaglądam na forumek a tu... Tyle dobra. Tyle wariatów.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Velius ty madafako. Dziękuję za Bediam, kompletnie się nie spodziewałem.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l No, to ostatni prezent w formie giveawaya trafia do selene Milego grania w Kingdom .
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Chyba zepsułem Veliusa tym tekstem, że to ostatni dzień na bycie zasłużonym Mikołajem