Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Featured Replies

Opublikowano

Widać Raven wie, co dobre. Serio się dziwiłem, że na przestrzeni całej zabawy ani razu nigdzie ta gra nie została sprezentowana. Ja sobie postanowiłem, że będzie to pierwsze, co kupię, ale (niestety?) moja ofiara już miała to w bibliotece.

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 29,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zrobilem event bo chcialem dostac czasem cos innego niz pare skarpet i Bondy z carrefoura. Sa tez pewnie osoby, ktore albo nie dostaja prezentow albo malo albo co rok to samo i czowiek ma dosc takich

• No coz, to juz niestety koniec. Cos co bylo niewinnym pomyslem zeby sobie kupic po gierce za 2-3 euro w forumkowym gronie przerodzilo sie w NIEZLA ROZPIERDUCHE Wyszlo na jaw jakie mam wspaniale commu

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Opublikowano

Raven co za gość  :obama:

CdQRGDK.png

niczym Randy Orton, OUT OF NOWHERE 

Opublikowano

Toż to ostatnie chwilę na bycie zasłużonym gwiazdorem tych Mikołajek, więc do roboty :Coolface: 

Opublikowano
  • Autor
Otrzymano prezent!
Gra Hero Siege została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

Prezent od Łidżeta :obama:

Bedzie grane, dziekuje :banderas:

Opublikowano

Toż to ostatnie chwilę na bycie zasłużonym gwiazdorem tych Mikołajek, więc do roboty :Coolface:

Znaczy się, liczysz na kolejne gry? ;)
Opublikowano
  • Autor

AfhzOub.png

Powariowaliscie? :) Nie wiem co powiedziec, atak z zaskoczenia, dziekuje pieknie Ins :banderas:

Opublikowano

Znaczy się, liczysz na kolejne gry? ;)

nope, namawiam Was po prostu do dalszego kupowania, bo ja na pewno kogoś jeszcze obdaruje :)

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Widać Raven wie, co dobre. Serio się dziwiłem, że na przestrzeni całej zabawy ani razu nigdzie ta gra nie została sprezentowana. Ja sobie postanowiłem, że będzie to pierwsze, co kupię, ale (niestety?) moja ofiara już miała to w bibliotece.

No bo to goty tamtego roku ! :D

Opublikowano

Velius, jak przejdziesz te wszystkie gry-prezenty do kolejnej gwiazdki, to sam Ci będę kupował co roku :P

Edytowane przez Grzegorzo

Opublikowano
  • Autor

Przejde w weekend, nie bój nic :)

edit:

Nastepny wariat :obama:

YjaGCg9.png

Dziekuje, nie bylo trzeba ale sprawiles mi niespodzianke i wielka radosc :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Autor

(pipi)aniutki  :obama:

894063_1084384378268102_1875077407911863

O ile zawsze radosc sprawia mi patrzenie jak ktos z forumka zostaje obdarowany, o tyle w tym momencie zzera mnie zazdrosc :shotgun:

Wciaz czekam az Ikaruga bedzie -75% ale cos sie nie kwapia.

Opublikowano

Widzę, że raven na jakimś killing spree leci :obama:

PoVrS8a.png

Opublikowano

Przejde w weekend, nie bój nic :)

edit:

Nastepny wariat :obama:

YjaGCg9.png

Dziekuje, nie bylo trzeba ale sprawiles mi niespodzianke i wielka radosc :banderas:

Myślałem, że to tylko mi dzisiaj przyszła ochota na dostarczenie prezentu. Zaglądam na forumek a tu... :mog::obama: Tyle dobra. Tyle wariatów.

Opublikowano

Wg Steama święta kończą się jutro o 19. :)

Opublikowano

Velius ty madafako. Dziękuję za Bediam, kompletnie się nie spodziewałem. :obama: 

Opublikowano

Chyba zepsułem Veliusa tym tekstem, że to ostatni dzień na bycie zasłużonym Mikołajem :obama:

1y6efk.png