raven_raven 12 013 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Ten opis xD. Lepiej się bierz do roboty, Rayos! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Ten opis xD. Lepiej się bierz do roboty, Rayos! Ale... Ale... Ale Isaac I inżynierka Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 teddy, out of fucking nowhere dziękuję serdecznie, dzisiaj miałem to sobie kupić :rose: Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Za 3 godziny koniec, przypominam o pozbyciu sie kart z wydarzenia bo znikna, a tak to chociaz na gemy przerobicie. Jak macie jeszcze jakies zakupki to do 19 obowiazuja ceny promocyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Coś ciekawego mocno obniżonego jest? Co przeglądam to średnio ten winter sale wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 To + Hitman Contracts od Veliusa Panowie, zaprawdę godnie być częścią PC Master Race. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Otrzymano prezent! Gra Ikaruga została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz IKARUGA OD ADIEGO O (pipi)A MAC Ale bedzie grane Stage 1 przez miesiac bo gra taka trudna Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 (edytowane) Velius wpadł w shopping spree - Bedlam, Abyss Odyssey i Descent: Underground Nie wiem co powiedzieć, serio WTF Dziękuje ! Edytowane 4 stycznia 2016 przez UberAdi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Otrzymano prezent! Gra Ikaruga została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz IKARUGA OD ADIEGO O (pipi) MAC Ale bedzie grane Stage 1 przez miesiac bo gra taka trudna kierwa, już trzymałem przycisk z zakupem Ci tego samego gifta i zobaczyłem info, ŻE JUŻ MASZ :[ :[ :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Otrzymano prezent! Gra Ikaruga została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz IKARUGA OD ADIEGO O (pipi) MAC Ale bedzie grane Stage 1 przez miesiac bo gra taka trudna kierwa, już trzymałem przycisk z zakupem Ci tego samego gifta i zobaczyłem info, ŻE JUŻ MASZ :[ :[ :[ Zdazysz jeszcze cos innego kupic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Ja chyba sobie Ryse kupię, 20 zł za killera graficznego, idealny na zimę coby smok troszkę ciepła narobił. Brać czy nie brać, oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Tez sie mocno zastanawiam nad Ryse, juz nawet do koszyczka wlozylem ale bede mogl zagrac dopiero za jakies 2 tygodnie wiec siedze i sie gapie (i pewnie bede sie gapil do 18:58 a potem szybko klikne kup) xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Ja wczoraj kupilem, gra wypala galki oczne. Sztywna do bolu niestety, ale te widoczki, dzwieki i klimacik daja rade. Za taka cene imo warto Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 teddy kiedy wejdziesz na stema Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Ryse to niestety tylko wydmuszka graficzna ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 teddy kiedy wejdziesz na stema Za jakąś godzinę. Właśnie z pracy wracam Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Ledwie kilka dni w steamowej braci, a tu Velius wysyła prezent z brutal legend w środku, cóż za wspaniala społeczność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Nominacja do najlepszego opisu prezentu na forumku 2015-2016 Dziekuje Rayos, nie bylo trzeba. Bardzo mi sie podoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Co tu się odpierdala Dzięki wielkie panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Nominacja do najlepszego opisu prezentu na forumku 2015-2016 Dziekuje Rayos, nie bylo trzeba. Bardzo mi sie podoba Nie wolisz Ryse? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Bardzo ładny koniec wyprzedaży. Mi się udało wytrwać do końca już bez kupowania kolejnych gierek. Trzeba coś zostawić na następne wyprzedaże i wziąć się za ogrywanie tego, co wpadło w tej wyprzedaży. No i kurde, grać w Ryse kiedy w biblioteczce czeka Shovel Knight i Ori od Zaqaira Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Ja przez cały okres świąteczny miałem dostęp tylko do lipnego lapka, więc teraz strzelam sobie zastrzyk z GRAFIKI, a póżniej wracam do ogrywania mikołajowych prezentów. Jak to dobrze, że w środę wolne Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 4 stycznia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 No coz, to juz niestety koniec. Cos co bylo niewinnym pomyslem zeby sobie kupic po gierce za 2-3 euro w forumkowym gronie przerodzilo sie w NIEZLA ROZPIERDUCHE Wyszlo na jaw jakie mam wspaniale community, na to wszystko poprostu jest brak słów Chcialem w pierwszej kolejnosci podziekowac oczywiscie swojemu gwiazdorowi, za tak hojne prezenty. Co tu duzo mowic, w momencie gdy wystartowal sale i zobaczylem ze otrzymalem wiecej niz jeden prezent przez chwile mialem mysl ze steam przylagowal, ale jak otworzylem i zobaczylem CO dostalem to gacie byly pełne i wygladalem tak: A potem? A potem to juz lawina wydarzen, ludzie zaczeli wysylac sobie prezenty bez powodu z zyczeniami swiatecznymi, byla super atmosfera i to tylko dobtinie jakie mamy super community. Gdy ludzie mysleli ze juz po swietach, sytuacja sie uspokoi to rozdawanie prezentow trwalo dalej w najlepsze az do dzisiaj. Tylu wariatow swiat nie widzial Dziekuje serdecznie wszystkim za prezenty, którymi mnie obdarowaliscie, ciagle brak mi słów na to wszystko i zwykłe słowa nie sa w stanie podkreslic w jakim jestem szoku dzieki wam wiec znowu to lepiej opisze sytuacje: Dziekuje za wziecie udzialu w evencie i mam nadzieje ze w przyszlym roku bedzie kolejna wersja. Zachecam jednoczesnie do udzielania sie w steamowej grupie giftowej i wrzucania czegos od czasu do czasu przez caly rok 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 (edytowane) Jeśli w przyszłym roku będzie lepiej z kasą to chętnie dołączę. Ja niestety miałem tylko 20 zł, ale wystarczyło na Shadow Warriora, którego dałem Lordowi Astmerowi (niezła ksywa ). Dziękuje wszystkim, co mnie nazywali cebulą, dzięki czemu postanowiłem coś dać. Edytowane 4 stycznia 2016 przez tomzacz Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 tomzacz, masz rok, żeby wstąpić w szeregi glorious pc master race, pracuj nad sobą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi