Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 3 godziny koniec, przypominam o pozbyciu sie kart z wydarzenia bo znikna, a tak to chociaz na gemy przerobicie. Jak macie jeszcze jakies zakupki to do 19 obowiazuja ceny promocyjne.

Opublikowano
Otrzymano prezent!
Gra Ikaruga została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

IKARUGA OD ADIEGO O (pipi)A MAC :obama:

Ale bedzie grane Stage 1 przez miesiac bo gra taka trudna :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Velius wpadł w shopping spree - Bedlam, Abyss Odyssey i Descent: Underground

Nie wiem co powiedzieć, serio WTF :D

Dziękuje !  :hi:

Edytowane przez UberAdi
  • Plusik 1
Opublikowano

Otrzymano prezent!
Gra Ikaruga została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

IKARUGA OD ADIEGO O (pipi) MAC :obama:

kierwa, już trzymałem przycisk z zakupem Ci tego samego gifta i zobaczyłem info, ŻE JUŻ MASZ :[ :[ :[ 

Opublikowano

Otrzymano prezent!

IKARUGA OD ADIEGO O (pipi) MAC :obama:

kierwa, już trzymałem przycisk z zakupem Ci tego samego gifta i zobaczyłem info, ŻE JUŻ MASZ :[ :[ :[ 

Zdazysz jeszcze cos innego kupic :Coolface:

• Plusik 1
Opublikowano

Tez sie mocno zastanawiam nad Ryse, juz nawet do koszyczka wlozylem ale bede mogl zagrac dopiero za jakies 2 tygodnie wiec siedze i sie gapie (i pewnie bede sie gapil do 18:58 a potem szybko klikne kup) xDD

Opublikowano

Ja wczoraj kupilem, gra wypala galki oczne. Sztywna do bolu niestety, ale te widoczki, dzwieki i klimacik daja rade. Za taka cene imo warto

Opublikowano

Bardzo ładny koniec wyprzedaży. Mi się udało wytrwać do końca już bez kupowania kolejnych gierek. Trzeba coś zostawić na następne wyprzedaże i wziąć się za ogrywanie tego, co wpadło w tej wyprzedaży. No i kurde, grać w Ryse kiedy w biblioteczce czeka Shovel Knight i Ori od Zaqaira :yao:

Opublikowano

Ja przez cały okres świąteczny miałem dostęp tylko do lipnego lapka, więc teraz strzelam sobie zastrzyk z GRAFIKI, a póżniej wracam do ogrywania mikołajowych prezentów. Jak to dobrze, że w środę wolne

Opublikowano (edytowane)

Jeśli w przyszłym roku będzie lepiej z kasą to chętnie dołączę. Ja niestety miałem tylko 20 zł, ale wystarczyło na Shadow Warriora, którego dałem Lordowi Astmerowi (niezła ksywa :)).

Dziękuje wszystkim, co mnie nazywali cebulą, dzięki czemu postanowiłem coś dać. :)

Edytowane przez tomzacz