Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Featured Replies

Opublikowano

nvermind, miałem małe niedoyebanie mózgowe 

Edytowane przez Lord Astmer

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zrobilem event bo chcialem dostac czasem cos innego niz pare skarpet i Bondy z carrefoura. Sa tez pewnie osoby, ktore albo nie dostaja prezentow albo malo albo co rok to samo i czowiek ma dosc takich

• No coz, to juz niestety koniec. Cos co bylo niewinnym pomyslem zeby sobie kupic po gierce za 2-3 euro w forumkowym gronie przerodzilo sie w NIEZLA ROZPIERDUCHE Wyszlo na jaw jakie mam wspaniale commu

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Opublikowano

Ja jak mówiłem piszę się zapraszajcie. Już zmieniam wish liste wywalam wszystkie gry i dodaje football manager 2016, x com 2 i total war warhammer (urodziny w lipcu)

Opublikowano

No, no, panowie. Świetna inicjatywa. Przyznam, że nie spotkałem się z czymś takim jeszcze na żadnym forum. :good2:  Chętnie się kiedyś komuś na coś dorzucę, tylko trzeba by rozkminić jak te zbiórki mają w praktyce wyglądać. Winter Sale niestety przespałem, a i tak mój bardzo młody staż tutaj uniemożliwiłby mi zabawę, ale przyszłościowe promocje przed nami.  :) Pomysł z giftowaniem sobie na urodziny jak najbardziej zacny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

grzybiarz mi własnie podarował Distraint :obama: :obama:

Siedzi czlowiek na kibelku, sprawdza maila ta tam taka bomba, swieta dawno sie skonczyly a tu widze mikołaj z szafy wyskoczył :banderas:

Dziekuje

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

To jak w tym roku? Może mi też się uda coś kupić (ale jeszcze pewności nie mam :/)

Opublikowano

Będziemy robić zapisy jak ogłasza daty Winter sale :)