Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Featured Replies

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 29,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zrobilem event bo chcialem dostac czasem cos innego niz pare skarpet i Bondy z carrefoura. Sa tez pewnie osoby, ktore albo nie dostaja prezentow albo malo albo co rok to samo i czowiek ma dosc takich

• No siema, taki pomysł mi do głowy przyszedl zeby urzadzic sobie cos jakby forumkowe mikołajki, takie jakie znamy jeszcze z czasów szkoły, tylko tym razem nie kupujemy sobie długopisów, spinek na pasek

• No coz, to juz niestety koniec. Cos co bylo niewinnym pomyslem zeby sobie kupic po gierce za 2-3 euro w forumkowym gronie przerodzilo sie w NIEZLA ROZPIERDUCHE Wyszlo na jaw jakie mam wspaniale commu

Opublikowano

Ten opis xD. Lepiej się bierz do roboty, Rayos!

Ale... Ale... Ale Isaac :whyyy: 

I inżynierka :dog:

Opublikowano
  • Autor

Za 3 godziny koniec, przypominam o pozbyciu sie kart z wydarzenia bo znikna, a tak to chociaz na gemy przerobicie. Jak macie jeszcze jakies zakupki to do 19 obowiazuja ceny promocyjne.

Opublikowano
  • Autor
Otrzymano prezent!
Gra Ikaruga została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

IKARUGA OD ADIEGO O (pipi)A MAC :obama:

Ale bedzie grane Stage 1 przez miesiac bo gra taka trudna :banderas:

Opublikowano

Velius wpadł w shopping spree - Bedlam, Abyss Odyssey i Descent: Underground

Nie wiem co powiedzieć, serio WTF :D

Dziękuje !  :hi:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Otrzymano prezent!
Gra Ikaruga została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

IKARUGA OD ADIEGO O (pipi) MAC :obama:

kierwa, już trzymałem przycisk z zakupem Ci tego samego gifta i zobaczyłem info, ŻE JUŻ MASZ :[ :[ :[ 

Opublikowano
  • Autor

Otrzymano prezent!

IKARUGA OD ADIEGO O (pipi) MAC :obama:

kierwa, już trzymałem przycisk z zakupem Ci tego samego gifta i zobaczyłem info, ŻE JUŻ MASZ :[ :[ :[ 

Zdazysz jeszcze cos innego kupic :Coolface:

Opublikowano

Ja chyba sobie Ryse kupię, 20 zł za killera graficznego, idealny na zimę coby smok troszkę ciepła narobił. Brać czy nie brać, oto jest pytanie :obama:

Opublikowano
  • Autor

Tez sie mocno zastanawiam nad Ryse, juz nawet do koszyczka wlozylem ale bede mogl zagrac dopiero za jakies 2 tygodnie wiec siedze i sie gapie (i pewnie bede sie gapil do 18:58 a potem szybko klikne kup) xDD

Opublikowano

Ja wczoraj kupilem, gra wypala galki oczne. Sztywna do bolu niestety, ale te widoczki, dzwieki i klimacik daja rade. Za taka cene imo warto

Opublikowano

Ryse to niestety tylko  wydmuszka graficzna ;/ 

Opublikowano

teddy kiedy wejdziesz na stema

Za jakąś godzinę. Właśnie z pracy wracam

Opublikowano
  • Autor

vs2uHQ0.png

Nominacja do najlepszego opisu prezentu na forumku 2015-2016 :obama:

Dziekuje Rayos, nie bylo trzeba. Bardzo mi sie podoba :banderas:

Opublikowano

Co tu się odpierdala :obama: Dzięki wielkie panowie

w0u2sT0.png

Opublikowano

vs2uHQ0.png

Nominacja do najlepszego opisu prezentu na forumku 2015-2016 :obama:

Dziekuje Rayos, nie bylo trzeba. Bardzo mi sie podoba :banderas:

Nie wolisz Ryse? :gayos:

Opublikowano

Bardzo ładny koniec wyprzedaży. Mi się udało wytrwać do końca już bez kupowania kolejnych gierek. Trzeba coś zostawić na następne wyprzedaże i wziąć się za ogrywanie tego, co wpadło w tej wyprzedaży. No i kurde, grać w Ryse kiedy w biblioteczce czeka Shovel Knight i Ori od Zaqaira :yao:

Opublikowano

Ja przez cały okres świąteczny miałem dostęp tylko do lipnego lapka, więc teraz strzelam sobie zastrzyk z GRAFIKI, a póżniej wracam do ogrywania mikołajowych prezentów. Jak to dobrze, że w środę wolne

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No coz, to juz niestety koniec. Cos co bylo niewinnym pomyslem zeby sobie kupic po gierce za 2-3 euro w forumkowym gronie przerodzilo sie w NIEZLA ROZPIERDUCHE :obama: Wyszlo na jaw jakie mam wspaniale community, na to wszystko poprostu jest brak słów :banderas:

Chcialem w pierwszej kolejnosci podziekowac oczywiscie swojemu gwiazdorowi, za tak hojne prezenty. Co tu duzo mowic, w momencie gdy wystartowal sale i zobaczylem ze otrzymalem wiecej niz jeden prezent przez chwile mialem mysl ze steam przylagowal, ale jak otworzylem i zobaczylem CO dostalem to gacie byly pełne i wygladalem tak:

crazy-nigga-o.gif

A potem? A potem to juz lawina wydarzen, ludzie zaczeli wysylac sobie prezenty bez powodu z zyczeniami swiatecznymi, byla super atmosfera i to tylko dobtinie jakie mamy super community. Gdy ludzie mysleli ze juz po swietach, sytuacja sie uspokoi to rozdawanie prezentow trwalo dalej w najlepsze az do dzisiaj. Tylu wariatow swiat nie widzial :fsg:

Dziekuje serdecznie wszystkim za prezenty, którymi mnie obdarowaliscie, ciagle brak mi słów na to wszystko i zwykłe słowa nie sa w stanie podkreslic w jakim jestem szoku dzieki wam wiec znowu to lepiej opisze sytuacje:

crazy-dance.gif

Dziekuje za wziecie udzialu w evencie i mam nadzieje ze w przyszlym roku bedzie kolejna wersja. Zachecam jednoczesnie do udzielania sie w steamowej grupie giftowej i wrzucania czegos od czasu do czasu przez caly rok :)

Opublikowano

Jeśli w przyszłym roku będzie lepiej z kasą to chętnie dołączę. Ja niestety miałem tylko 20 zł, ale wystarczyło na Shadow Warriora, którego dałem Lordowi Astmerowi (niezła ksywa :)).

Dziękuje wszystkim, co mnie nazywali cebulą, dzięki czemu postanowiłem coś dać. :)

Edytowane przez tomzacz