Opublikowano 19 sierpnia 20168 l rainbow moon dzis mialo byc - ile to wychodzi na polskie z przesylka jak ma sie farta i ominie celny?
Opublikowano 8 listopada 20168 l Autor Dawno nie zaglądałem do wątku, a od tamtej pory sporo się zmieniło w temacie ilości tytułów. Czas na dawno obiecywany update. Najważniejsze zmiany to (w miarę) aktualna lista wydań pudełkowych z uwzględnieniem premier do końca 2016. z poprzednich 141 mamy obecnie 169 tytułów europejskich. Edytowane 8 listopada 20168 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 8 listopada 20168 l ile już zebrałeś gierek? Ja po 40+ będę musiał przerwać na jakiś czas
Opublikowano 8 listopada 20168 l Właśnie mi przypomniałeś o tym wątku i tak sprawdzam w swoich listach gier i... Vita nie ma swojej listy. Inne systemy mają numerowany każdy, zdumpowany tytuł, wpisany rozmiar, screeny, język, a z Vitą cisza. Szkoda, bo lubię przeglądać takie listy i cofać się do tytułów premierowych.
Opublikowano 9 listopada 20168 l Autor Rayos. Do końca europejskiej listy zostało mi około 40 tytułów. Grzybiarz. Też szukalem czegoś takiego, dlatego z pomocą dostępnych źródeł powoli kompltuje własną listę a i przy okazji kolekcję.
Opublikowano 16 listopada 20168 l Autor Update: Dochodzi 170 tytuł Sword Art Online Hollow Realization
Opublikowano 21 listopada 20168 l Autor Dzięki. Oczywiście update: 171 - The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel 2 172 - World Of Final Fantasy Edytowane 21 listopada 20168 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Moze nie bede celowal w full set bo mnie az tyle gier nie interesuje ale tez zaczalem zbierac na Vitke, wiec jestem bardzo wdzieczny za liste, chociaz przydaloby sie kilka tytułów uzupelnic. Masz zamiar rozszerzac potem liste o wszystkie wydania gier z angielska wersja jezykowa? (NA/HK)
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Lista, która wciaz powstaje. Wszystkie wydania pudełkowe gier na Vite w jezyku angielskim: http://games.videogamers.de/vita/
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Czyli jednak ktoś to zrobił. Lubię takie listy przeglądać :) Jeszcze gościu skanuje niektóre okładki, spoko.
Opublikowano 8 stycznia 20178 l Wow, świetna stronka, chętnie z niej skorzystam <3 przydałoby się jeszcze, jakby przy każdej grze była orientacyjna cena, wtedy to już w ogóle bajka :D
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Autor Moze nie bede celowal w full set bo mnie az tyle gier nie interesuje ale tez zaczalem zbierac na Vitke, wiec jestem bardzo wdzieczny za liste, chociaz przydaloby sie kilka tytułów uzupelnic. Masz zamiar rozszerzac potem liste o wszystkie wydania gier z angielska wersja jezykowa? (NA/HK) Dawno tu nie zaglądałem. W sumie nie wiem co dalej jak skończę z europejskim setem, w międzyczasie łapię to co się uda (i nie powtarza) z innych regionów. Edytowane 19 stycznia 20178 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 7 maja 20186 l Jak tam @Janusz Gamingu lista gier kompletna? Coś jeszcze wychodzi na vite? Jakaś fifa?