Skocz do zawartości

Lista wydań pudełkowych - PAL

Featured Replies

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 29,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Edyta. Choć w zasadzie to samo pudełko z kodem, więc chyba wywalę z listy.

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Chciało mi się głównie ze względu na to, że zdecydowałem się konkretnie zabrać za zbieranie setu z Vity. Między innymi z tej listy korzystałem, ale są na niej braki lub błędy np. History Legends Of W

• Lista, która wciaz powstaje. Wszystkie wydania pudełkowe gier na Vite w jezyku angielskim:   http://games.videogamers.de/vita/

Opublikowano

rainbow moon dzis mialo byc - ile to wychodzi na polskie z przesylka jak ma sie farta i ominie celny?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nie zaglądałem do wątku, a od tamtej pory sporo się zmieniło w temacie ilości tytułów. Czas na dawno obiecywany update.

Najważniejsze zmiany to (w miarę) aktualna lista wydań pudełkowych z uwzględnieniem premier do końca 2016.

z poprzednich 141 mamy obecnie 169 tytułów europejskich.

Edytowane przez Janusz Gamingu

Opublikowano

ile już zebrałeś gierek? Ja po 40+ będę musiał przerwać na jakiś czas :frog: 

Opublikowano

Właśnie mi przypomniałeś o tym wątku i tak sprawdzam w swoich listach gier i... Vita nie ma swojej listy. Inne systemy mają numerowany każdy, zdumpowany tytuł, wpisany rozmiar, screeny, język, a z Vitą cisza. Szkoda, bo lubię przeglądać takie listy i cofać się do tytułów premierowych.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moze nie bede celowal w full set bo mnie az tyle gier nie interesuje ale tez zaczalem zbierac na Vitke, wiec jestem bardzo wdzieczny za liste, chociaz przydaloby sie kilka tytułów uzupelnic.

Masz zamiar rozszerzac potem liste o wszystkie wydania gier z angielska wersja jezykowa? (NA/HK)

Opublikowano

Czyli jednak ktoś to zrobił. Lubię takie listy przeglądać :)

Jeszcze gościu skanuje niektóre okładki, spoko.

Opublikowano

Wow, świetna stronka, chętnie z niej skorzystam <3 przydałoby się jeszcze, jakby przy każdej grze była orientacyjna cena, wtedy to już w ogóle bajka :D 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Moze nie bede celowal w full set bo mnie az tyle gier nie interesuje ale tez zaczalem zbierac na Vitke, wiec jestem bardzo wdzieczny za liste, chociaz przydaloby sie kilka tytułów uzupelnic.

Masz zamiar rozszerzac potem liste o wszystkie wydania gier z angielska wersja jezykowa? (NA/HK)

Dawno tu nie zaglądałem. W sumie nie wiem co dalej jak skończę z europejskim setem, w międzyczasie łapię to co się uda (i nie powtarza) z innych regionów.

Edytowane przez Janusz Gamingu

• 1 rok później...