Skocz do zawartości

One Punch Man

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GOD DAMN IT !!   ITS OVER

Dla Saitama powinni stworzyc nowy poziom zagrozenia: Saitama - niszczylie planet 

Patrzac sie na mange to potem juz tylko same po(pipi)ki niegodne mistrza

Opublikowano

W ogole saitama jest tak dokoksowany ze sieje zniszczenie podobne do tego jak by goku ssj4 cofnął sie w czasie do pierwszej serii bez Z i chcial walczyc np z piccolo albo innymi frędzlami z red ribbon army

Gość Orzeszek
Opublikowano

dziś obejrzałem 1 odcinek, no i sie zakochałem xd oglądam przez święta całość

Opublikowano

Z tego co patrzyłem to anime jakoś na 7 tomie się kończy. Teraz leci materiał na 11 i już coś tam wspominaja o kolejnym sezonie. Pytanie jaka przewage ma to oryginalny komiks internetowy nad wydaniem mangowym? Bo z tego tez by mogli czerpać.

Opublikowano

Też chcę pooglądać, ale za cholerę nie mogę znaleźć nie AUTO TRANSLATE napisów w formacie srt, co nie zdarza mi się nigdy.

Ma ktoś konkretne źródło? Nie muszą być nawet polskie, stykną angielskie.

Opublikowano

ok. Dziś za waszą namową nadrobiłem One Punch Mana. Miało być jeden/dwa odcinki w celu zlustrowania, a pękło całość. JA PIER-DO-LE! Naprawdę kozak animacja. Sama konstrukcja pomysłu i postaci jest cholernie nieszablonowa. Przekoks rozwala jednym szlagiem bo 

przez trzy lata trenował po 100 brzuszków, pompek, przysiadów i biegał 10km dziennie  :obama:

No i ta mordka. Aż musiałem dać plusa Yanowi. Rozpieprza system. Ale to nie wszystko. Drugi plan też buduje klimat. Ogólna beka z mainstreamowego świata animowców i mangowców. Potworki to jedno. Herosi to drugie. Mumen Rider i jego suuuupppeeer cios rowerem xD skisłem.

Największy minus (i jedyny) to fakt, że tylko 12 epizodów.

Opublikowano

https://www.nyaa.eu/?page=search&cats=0_0&filter=0&term=%09%5BHorribleSubs%5D+One-Punch+Man

nie napisy, ale całe odcinki z ang hardsubami moga być?

No właśnie już miałem jakąś wersję z hardsubami i nie chciały się wyświetlać na tiviku (a temat mam ogarnięty, uwierz), ale spróbuję to, dzięki.

Widzę, że nikt inny też nie może znaleźć samych subów w .srt.

Okej, te torrenty nie chcą iść, wyskakuje error :pawel: