Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam wrażenie, że jestem w temacie PS+.

Styx jest przyzwoitą grą, skradanka w satroszkolnym stylu. Średniak ale na pewno nie crap.

Styx to nie średniak. To crap...
Opublikowano

ja jestem za(pipi)iście rozczarowany, liczyłem a Wieśka 3, myślałem że po darmowej 2ce od razu dadzą do Golda 3cią część. Microsoft jak żyć ?? ^_^

Opublikowano

E tam, nie marudzić. Będzie czas na ogranie innych tytułów, u mnie zalegaja poprzednie gry z plusa, Rise of Tomb Raider jeszcze nie odfoliowany, W3 nie skończony. Jakby teraz dorzucili jakiegoś Ryse to i tka bym nie miał czasu grać : p

Może za miesiąc dostaniemy Wolfa/Ryse, cos takiego "większego" ;)

Opublikowano

Grałem w obie gry na ps4. Obie kupiłem i styxa nie przeszedłem w połowie mnie znudził. Za to hand of fate chętnie jeszcze raz przejdę. Ta gra to niedoceniana perełka. Nadal ją na dysku ps4 mam i czasem odpalam. Tylko trudna. Pierwsze 5 h łatwe ale potem coraz trudniejsze światy losuje. Gra to karcianko rpg rogue like :) Oprócz dobrego doboru kart i strategi liczy się szczęście. Świetny też jest mistrz gry który komentuje i opowiada. Technicznie gra troszkę dołowała na ps4. Spadki oraz długie loadingi gdyby nie to to byłoby perfect

Opublikowano (edytowane)

To się zabieraj za niego bo to najlepszy Assasyn jakiego wydali, a przynajmniej grywalny.

kończe assassina II i liznąłem unity. To unity wcale nie takie złe.

W Black Flag mam nabite sporo godzin na morzu i podboju statków :D

Edytowane przez Kriss_Hietala
Opublikowano

Ale marudy się tu zebrały. Gram w tego Styxa od kilku dni i jakiejś wielkiej tragedii nie ma. Mi ta pozycja trochę kojarzy się z Dishonored. Pewnie będę się z tym z miesiąc bujał, ale spróbuję ukończyć. Na X1 na razie tylko nie ukończyłem D4, resztę jak już zaczynam, to muszę literki końcowe zobaczyć.

Opublikowano

no ale to x360, tam nie można od tak se skakać i zmieniać region. PS. czem utraktują Niemcy jak 3ci świat i odbierają im GOW ?

Bo u kolegów z Niemiec dopiero Gearsy 3 pozwolili wydać.