Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Już widzę ten wzmożony ruch w Chaos Squadzie. :banderas:

To co, Panowie, robimy jakąś ustawkę na sianie czadokalipsy w kwietniu? Choćby dla czystego funu, nie musi to być polowanie na acziki.

Edytowane przez Hum
Gość DonSterydo
Opublikowano

Chaos Squad jest przekombinowany, zanim dojdziesz do rozwałki, to odechciewa się grać. Mogli udostępnić samą "hordę" bez tej dodatkowej zabawy. 

Opublikowano (edytowane)

Czemu się odechciewa? Mi się tam bardzo podoba ściganie do punktu startu następnej misji i wyścig o każdego killa/target. Przy okazji im lepiej Tobie oraz innym graczom idzie - tym lepszy wynik i nagrody. Czysty, wciągający fun, w sam raz na partyjkę dla odstresowania. 

Edytowane przez Hum
Opublikowano

:mog:  kolejny miesiąc i kolejna bomba. Wilka ograłem już dawno na obu generacjach ale SO miałem na liście zakupów i gdyby nie inne wydatki to bym pewnie wziął. a tu proszę jaki prezent. jakby co to też do ekipy się piszę że coś tam ponawalać :lapka:

Opublikowano

No oby było najlepsze bo teraz gram w GoT, już chyba od grudnia a 4 odcinki za mną i gram tylko by przejść. TWD liznąłem 1 ep bo fanem serii nie jestem i też leży a mam oba sezony. Chyba formuła mi nie pasi a i kupiłem niedawno Life is Strange... Chyba pogram w GWG na starej generacji ;)

Opublikowano

Taka promocja z okazji spring sale

I oczywiście dotyczy to osób bez golda

Oczywiście ze nie, mi gold wygasa 10/04 i przedwczoraj wyskoczył kafelek w dashu 1 miesiąc za £1, oczywiście skorzystałem z tej opcji