Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kalimba na regionie jap  - tytuł zastępuje defence grid 2

https://store.xbox.com/ja-JP/Xbox-One/Games/KALIMBA/73a94676-30e9-446a-8979-3a5d88c6a674

Przycebulone. :sorcerer:

Jakby ktoś nie wiedział na który region zmienić - w menu wyboru są cztery "krzaczkowe" - japoński ten ostatni.

Dzięki za tipa :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Od dzisiaj w japońskim sklepie w ramach Games with Gold można pobierać grę SlashDash.

Dla 2-4 graczy. SlashDash to urocza gra w stylu ninja dla wielu graczy. Strzelaj, teleportuj, ścinaj mieczem, i biegnij do zwycięstwa przez przepiękne pola w czterech kreatywnych trybach gry. Błyskawiczna i głęboka, ta gra jest pełna frajdy dla początkujących i wytrenowanych ninjów!

https://store.xbox.com/ja-JP/Xbox-One/Games/SlashDash/364eaf20-3989-4140-b8f1-604fac05909a

Edytowane przez Vexilium
  • Plusik 4
Gość suteq
Opublikowano

Przecież takie ogłaszają ok. 25 każdego miesiąca, a nie w połowie. ;)

Opublikowano

Oby nie, przecież ja można kupić za 30zl, nie mówiąc juz o tym że jest dostępna w EA Accsess, ja bym chciał jakies kozackie indyczki

• Plusik 2
Opublikowano

never alone już któryś raz było na przecenie, teraz dali za kilkanaście zł więc kto wie. to samo było z Larą, może sleeping dogs.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Od 12 do 22 czerwca kazdy kto ma golda bedzie mial za free dostep do EA Access.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Pewnie na E3 kolejne gry do EAA zapowiedza.

Opublikowano

takie pytanie:

już raz miałem subskrypcje golda 48h ze zdrapki

teraz dostałem też kod na triala gold i nie ma go w subskrypcjach

taki kod można tylko raz wykorzystać?

Opublikowano

Są te triale 48h do kupienia gdzieś?

Na 360 długo jechałem na trialach za 1/2zł, bo często miałem tak że grałem 2 tygodnie jak szalony a potem 2 miesiące nic i było to wygodne rozwiązanie.

Opublikowano

Pewnie na E3 kolejne gry do EAA zapowiedza.

W okresie trwania całego hype związanego z E3 EA ma udostępnić wszystkim posiadaczom Gold za darmo EA Access w dniach 10-22 czerwca. Przynajmniej coś koło tego terminu.