Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

No kolekcją szefa to by bank rozbili. 

Opublikowano

Łeee, to już wolę Dead Rising. 

Opublikowano

CjDVYMRUkAAAnkj.jpg

No jakby to się okazało prawdą to :obama: 

Opublikowano

Miałem kupować golda dopiero po sesji, no ale jeśli to prawda to dla samych gierek na później warto :obama:

Opublikowano

Całkiem fajna oferta tylko z tego pakietu nie mam lichdom, rdr prawienie w cyfróweczce od dawien dawna

Ale serio wolałbym porządne indyki niż gry aaa

Opublikowano

Raczej fake. Bioshock już był w Goldzie, a Lichdom nie dawno miał premierę.

Opublikowano

Był w goldzie, ale nie w Japonii. Oni mogą mieć Bioshocka, a my coś innego. 

Lichdom jest takim crapem więc nie dziwne, że szybko ląduje w gwg. 

Opublikowano

Lichdom miesiąc po premierze i od razu do GWG?

Opublikowano
  W dniu 22.05.2016 o 13:42, Kriss_Hietala napisał(a):

A gra nie musi mieć minimum 70/80 metascore by wylądować w gwg ?

Tu bardziej chodzi o tragiczny port na xo/ps4 który chodzi w 15fpsach, ma 2-3 minutowe loadingi i inne bzdury.

Opublikowano

Ja wiem jakie problemy ma battlemage. Ogralem na steam a wersja konsolowa to zemsta za batmana. Grosza bym na to nie wydal, Ale skoro jest w goldzie to sprawdziłbym jakie to uczucie grać w blightown.

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

Troche śmieszne iż to jedna z pierwszych gier na xone i do tego jedna z lepiej wyglądających, nawet jeśli przyrównamy do gier z tego roku.