Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mam w PL. Dostałem info że nie jestem pierwszy ktory ma z tym problem. Mam usunąć konto z konsoli i założyć jeszcze raz. Sprawdze wieczorem.

Dziwne że nawet przez stronę nie da się zakupić.

Opublikowano (edytowane)

Ja jak wyżej dodałem przez stronę z ukrytym Vpnem na USA. Inaczej się u mnie nie da. Ani na One ani na 360.

Niepodziałało.

Edit.

Sprawdziłęm na UK bo nawet nie wiedziałem na jaki region byłem zarejestrowany. Poszło

Edytowane przez Kukles
Opublikowano

Do skarbnicy The Vault dodaliśmy pakiet gier Xbox LIVE Arcade. Każdy abonent może teraz zrelaksować się w Throwback Pack zawierającym sześć gier zręcznościowych produkcji PopCap:

- Heavy Weapon™
- Bejeweled™ 2
- Bejeweled™ 3
- Feeding Frenzy™
- Feeding Frenzy™ 2
- Zuma™

Przed końcem roku dodamy do The Vault jeszcze więcej hitów takich jak:

- EA SPORTS™ UFC® 2
- Mirror’s Edge™ Catalyst
- Star Wars™ Battlefront™

Oczywiście abonenci mogą przez 10 godzin prowadzić wojnę totalną w Battlefield™ 1 w ramach przedpremierowej wersji próbnej, która rusza 13 października.

ŹRÓDŁO: http://www.ea.com/eaaccess/pl_PL/news/coming-soon-fall-2016.html

Opublikowano

Aaa więc to dlatego te 6 gierek pojawiło mi się w "do instalacji". Tylko, że ja ni mom EAA, także ten, hmm...

Gość DonSterydo
Opublikowano

EA strzeliło w 10 z tym programem. Wszyscy jak kupowali ich gry tak pewnie dalej kupują za full price albo zanim gra trafi do EAA, bo w końcu to w 95% gry, które wychodzą regularnie co rok-dwa lata i w momencie wejścia do programu można powiedzieć, że gry są już "przestarzałe", a abonament pewnie kupują w większości ludzie, którzy wcześniej albo specjalnie się tymi grami nie interesowali, ale psie pieniądze można ograć albo i tak rezygnowali z ich gier na rzecz innych produkcji.

EAA ma taką istotną przewagę nad grami z Golda czy Plusa, że cała pula wszystkich gier jest dostępna cały czas dla każdego.