Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Żeby gry pojawiły się EA Access hub trzeba ustawić region na konsoli na USA,miałem ustawioną Polskę i nie było tych gier.

Edytowane przez nemix
Opublikowano

10h trial zawsze wychodzi tydzień przed premierą, a nie kilka miesięcy po. Teraz lądują pełniaki. 

Opublikowano (edytowane)

Info z oficjalnej strony Mass Effect:

Jeśli natomiast chcesz ponownie przeżyć wydarzenia z Mass Effect, Mass Effect 2 i Mass Effect 3, to te gry są dostępne w EA Access* Vault oraz Origin Access* Vault.

Pewnie wkrótce pojawi się oficjalne potwierdzenie :)

ŹRÓDŁO: https://www.masseffect.com/pl-pl/news/n7-day-2016-trailer

Edytowane przez Vexilium
Opublikowano

Są jakieś prognozy/plotki dotyczące wrzucenia Battlefronta do oferty? Nie chcę kupować okrojonej i wciąż drogiej podstawki (nie mówiąc już o wersji GOTY) z drugiej strony z chęcią sprawdziłbym tego raka

Gość DonSterydo
Opublikowano

Są jakieś prognozy/plotki dotyczące wrzucenia Battlefronta do oferty? Nie chcę kupować okrojonej i wciąż drogiej podstawki (nie mówiąc już o wersji GOTY) z drugiej strony z chęcią sprawdziłbym tego raka

No przecież Battlefront już jakiś czas temu potwierdzono, że do końca tego roku wchodzi :P

• Plusik 1
Opublikowano

Przypomnijcie mi czy Mass Effect 1 ma polskie napisy? Pobrałem teraz i mam po ang, ale siedze na regionie US i czasem się zdarza w przypadku pojedyńczych gier, że pobierze eng zamiast PL(np overwatch) mimo ustawionego PL języka.

Opublikowano

Mass Effecty można już pobierać :)

Można było już wczoraj :)

Przypomnijcie mi czy Mass Effect 1 ma polskie napisy?

Pobierane z polskiego sklepiku:

ME1 - polskie napisy, angielski dubbing

ME2 - polskie napisy i polski dubbing

ME3 - polskie napisy i angielski dubbing

Zmieniłem region na UK i ściągnąłem jeszcze raz ME2 by mieć angielski dubbing (polskich napisów brak), bo polskiego nie mogłem znieść

Opublikowano

O, milutko, może w końcu te gierki ogram bo zawsze serię ME omijałem szerokim łukiem. Jak wygląda sprawa działania poszczególnych części na X1? Pamiętam, że na przetnacji BC na E3 ME ostro tracił klatki.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Podobno był patch poprawiający wydajność ME1 na Xone i podobno chodzi lepiej niż na początku.