Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Jakby ktos nie mial xbl wykupionego to mam do oddania triala 14 dni. Ja nie moge skorzystac bo juz jeden trial wykorzystalem takze tego. Jak cos priv.

Edytowane przez Koleś88

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Działają jak się nie ma Golda. Historia posiadania Golda nie ma znaczenia.

Opublikowano

Ostatnio przy zakupie one s uzylem triala na 14dni, potem zdrapka 3 miesiace. Jak sie skonczyla, mialem jeszcze jedna zdrapke na trial 14-dniowy, probowalem wklepac i niestety wyskoczylo, ze juz korzystalem itp. Musialem kolejny na 3msc wklepac.

Opublikowano

ja chętnie bym skorzystała. 

Opublikowano

Jest opcja żeby zagrać w mass effect 2 z ea access bez polskiego dubbingu? Zmieniłem język i lokalizację w menu konsoli na uk, na forze horizon 2 to działa, na mass effect nie.

Opublikowano

Zmień region na konsoli i dopiero wtedy pobierz.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Nie czaję, a Evolve nie przeszło przypadkiem na F2P?

Opublikowano

Layers of Fear w pełnej wersji też ma taki tearing jak przed premierą? :p

Opublikowano

Layers... kumpel ogrywal, podobno czasem mozna sie po(pipi) nawet. Dla mnie slabo :( Zapomnialem nawet, ze takie Evolve jeszcze zyje. Z drugiej strony, nawet jesli niewielu w kto gra, dzieki GwG ta liczba wzrosnie na pewno.

Opublikowano

Mass Effect teraz wychodzi? O_o

Opublikowano

wpierw dokończy się nioha, przejdzie tormenta, niera i wtedy akurat wyjdzie mass effect. 

Opublikowano

wpierw dokończy się nioha, przejdzie tormenta, niera i wtedy akurat wyjdzie mass effect. 

Zazdroszczę koledze, że ma aż tyle czasu na granie :( U mnie dalej leży stos tytułów, które zakupiłem i czekają na jakiś urlop :)