Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

bez szalu, ale solidnie, milo ze dali FU po tym jak niedawno rzucili 1 czescia, LEGO spoko, bedzie grane z dziewczyna :) 

Opublikowano

Chyba pierwszy miesiąc w którym nie mam żadnej z gier, szał. 

Opublikowano

Mam Larę skończona już dawno (obie części, nawet nie wiem która to), FU2 na płycie (jedynki nie skończyłem) dostałem z prenumeratą śp N+, Giana skończyliśmy z żoną dawno temu w Plusie (tu chyba jeszcze pogramy bo jest wersja Directors cut). Jedynie Lego i w dodatku Complete Saga - w te Legoludki jeszcze nie grałem. Na pewno będzie grane!

Chyba pierwszy raz jest lego w GwG/Plusie. Oby to był trend :)

Opublikowano

Oby nie bo nie cierpie gier lego. 

Opublikowano

Heh, Giana Sisters...życzę szczęścia w dojściu i sklepaniu ostatniego bossa. Istny masochizm. Larę chętnie przyjmę.

Opublikowano

Jak dla mnie kiepski lineup, co jednak nie znaczy, że narzekam. Mam tyle gier do ogrania, że nie mam problemu z gorszym miesiącem.

Opublikowano

giana sister zawsze chciałem ograć i fajnie ze jest Star wars force unleshed 2 mimo ze ponoć g,owno straszne ale mam rozgrzebana jedynkę to moze sie zmotywuje do przejścia

Opublikowano

Gdzie się podział Need for Speed? o_O Wchodzę w konta -> ea access i jest tam tylko rivals. 

Edytka: Znalazło się, trzeba wejść po prostu do sklepu i bezpośrednio pobrać

Edytowane przez second

Opublikowano

SW Battlefront to pełna wersja czy tylko podstawka?

Opublikowano

zależy od gry. czasami są już z dlc, np. PvZ. jeżeli jednak gra ma season passa to zazwyczaj osobno trzeba dokupić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchajcie- kupiłem przed chwilą kod na 3 miesiące Golda. Załadowałem, wszystko ładnie, tyle że nie mogę pobrać Star Wars z xboxa 360 a jest to gra na której mi zależało. Gry z One mogę dodać normalnie a za SW każą mi płacić. Próbuję i przez konsolę i przez ich stronkę ale dalej to samo. Jakieś porady? Sprawa dość pilna bo dziś upływa termin pobrania

Opublikowano

karte musisz podpiąc

Opublikowano

No to jak już zmarnowałes tego posta to mogłes wrzucić rozpiske jrpdl. 

Opublikowano

Watch dogs Ponoć ma być.

Super, słąba gra, ale dobra może będzie jak dadzą wersje x360, bo xone słaba, ale x360 ok

Opublikowano
Xbox One: Speedrunners - od 1 do 30 czerwca 

Xbox One: Watch Dogs - od 16 czerwca do 15 lipca

Xbox One: Phantom Dust DLC  - od 1 do 30 czerwca 

Xbox One + Xbox 360: Assassin's Creed III - od 1 do 15 czerwca

Xbox One + Xbox 360: Dragon Age: Origins - od 16 do 30 czerwca 

Edytowane przez Rayos