Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

​recore za darmo w marketplace

wieslaw w statusach tak napisał, wchodzę do sklepiku, jest podana cena i pod tym dwie opcje do wyboru: kup i zainstaluj. wybrałem to drugie i zaczęło się ściągać. to jest jakieś demo/trial czy błąd systemu i full się ściąga? game passa póki co nie mam

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Przez www można kupić albo za kasę albo przez passa albo pobrać triala. Pewnie triala pobieracie

Opublikowano

jakbym mogl to bym sprawdzil ;) imo to trial, ale trzymam kciuki za Was byscie mieli fulla :) sam ogarne wieczorem jak wroce na mieszkanie 

Opublikowano

Co to jest za darmowa wersja Rainbow Six Siege w marketplace? Miał być jakiś darmowy/testowy tydzien czy co?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

darmowy weekend, widocznie przedłużyli o poniedziałek 

Opublikowano

z poziomu konsoli zobacz i poźnie się wypowiedz ;)

U mnie leci również

Z poziomu konsoli mam bezpłatne demo, kup, z xbox pass 73 cośtam, to samo z poziomu PC, więc stawiam, że ściągacie trial. 

Opublikowano

Gdzie teraz najtaniej gold 12 miechów?

Allegro za 168 i nic mniej?

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

no zainstalowałem te recore i nie mogę włączyć, bo nie dałem pieniążków. zostawię na dysku i jak wezmę te 14 dni próbnego game pass to sobie pogram 

Opublikowano

Allegro, nigdzie taniej nie widziałem. Ale taką cenę i tak już można traktować jako promocje także bierz póki jest

Opublikowano

no zainstalowałem te recore i nie mogę włączyć, bo nie dałem pieniążków. zostawię na dysku i jak wezmę te 14 dni próbnego game pass to sobie pogram 

u mnie to samo, ogólnie gra ma 13gb a do pobrania było tylko 7gb

Opublikowano

Ta akcja z niby darmowym Recore to była zwykła akcja marketingowa Microsoftu :D 

Opublikowano

Nie no aktualizacja do Definitive Edition jest darmowa i taka pozostanie. A trial był dostępny za darmo. Chodzi o to, że pełna wersja która była darmowa przez kilka godzin była akcją marketingową aby przypomnieć ludziom o Recore 

Opublikowano

cdkeys - wychodzi jakieś 149zł
w PLN ponad 180 a w obcych walutach też ponad 170, chyba że czegoś nie wiem
Opublikowano

Nie no aktualizacja do Definitive Edition jest darmowa i taka pozostanie. A trial był dostępny za darmo. Chodzi o to, że pełna wersja która była darmowa przez kilka godzin była akcją marketingową aby przypomnieć ludziom o Recore

To kto się załapał ten ma?
Opublikowano

To kto się załapał ten ma?

nie, Ci co grali za darmo stracili już dostęp 

Opublikowano

a o której zacząłeś grać? ja przed dwudziestą próbowałem włączyć i nie dało rady.

dzisiaj już pewnie sobie nie pograsz :lapka:

Opublikowano

Na pewno po 20, bo o 19.40 wyszedłem dopiero od lekarza. Cóż, zobaczę dziś co i jak. Jeśli będzie trzeba to kupię wersję pudełkową, bo gra nawet mi się spodobała: nie próbuje udawać AAA, a ja się dobrze bawię.

Opublikowano

Tez mi sie podoba, a nie uruchomiłeś sobie game pass ?