Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

w PLN ponad 180 a w obcych walutach też ponad 170, chyba że czegoś nie wiem

Jak kupujesz na stronce, to zmień walutę na GBP i dodatkowo zarejestruj się na stronie i tym sam mail podaj na FB na ich fanpage - tam dostajesz dodatkowy kod zniżkowy :) Sam wczoraj kupowałem i wyszło mnie po przeliczeniu 152 zł :)

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Mam GamePassa, ale gra ma wejść dopiero 1 IX o ile mnie pamięć nie myli. Sam tytuł nie był dostępny z poziomu tej usługi (wiesz, na liście gierek).

Gra wczoraj miała premierę i odrazu trafiła do Game Pass wiec przez to możesz grać

Opublikowano

w PLN ponad 180 a w obcych walutach też ponad 170, chyba że czegoś nie wiem

Jak kupujesz na stronce, to zmień walutę na GBP i dodatkowo zarejestruj się na stronie i tym sam mail podaj na FB na ich fanpage - tam dostajesz dodatkowy kod zniżkowy :) Sam wczoraj kupowałem i wyszło mnie po przeliczeniu 152 zł :)

cena na stronce to 35,99, z kodem 5% 34,19 co po obecnym kursie 4.77 daje 163zł :P

Chyba, że jest jeszcze jakiś kod zniżkowy do wyhaczenia, albo kurs był niższy pare dni temu.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Jak mam im dawać maila na spamowanie mi gów.nem to już wole za 5zł więcej z allegro ;P

Opublikowano

nie bierz z g2a 

Opublikowano

bo to smierdzący portal z kradzionymi kodami? myslalem, że to common knowlegde 

Opublikowano

nigdy z tego nie korzystałem ani się nie interesowałem. dobrze wiedzieć w razie czego :lapka:

Opublikowano

Ja korzystałem ale tylko jak chodzi o zdrapki w $ na Live ;) Jakoś przy zakupie abonamentu czy gierek jakoś mam przed tym lekki przestrach - na razie CDKeys jednak wygrywa u mnie zaufaniem ;)

Opublikowano

Gdzie w takim razie najlepiej kupić golda na 3 miechy bądź 12?

Opublikowano

Od kiedy na trialach 48h można pobierac gry z GWG?

Właśnie ciągnę Trials Fusion :pawel:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Od kiedy na trialach 48h można pobierac gry z GWG?

Właśnie ciągnę Trials Fusion :pawel:

Od zawsze. Trial Ci wygaśnie i dostep do gry też.
Opublikowano

Bo na x360 gre masz na zawsze po wygaśnięciu abonamentu, a na Xbox One działa tylko z aktywnym goldem

Opublikowano

kupiłem z cdkeys tego golda na 12 miechów

nie będzie problemu jak wbiję go za tydzień, czy do tego czasu już wygaśnie i lepiej nie kombinować, tylko wbijać od razu?

Opublikowano

Mozna jeszcze sciagnac Recore w game pass ? Jakos mnie naszlo by obczaic ten tytul...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co robią Gearsy UE w zakładce game pass skoro nie da się tego pobrać za darmo? Mam zmienić region, czy w kulki lecą?