Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

kochany microsoft/ea :wub: wczoraj przedłużyłem na rok suba EA Acess młodemu płacąc paypalem i teraz nie mogę odłączyć PP od konta microsoftowego, bo jest podpięte pod suba EA access, i moge albo przepiac na inna metode platnosci, albo anulowac suba :banderas: ktoś się z tym spotkał? 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

daj temu dzień albo dwa i pójdzie odłączyć, ostatnio miałem tak samo

Opublikowano

kochany microsoft/ea :wub: wczoraj przedłużyłem na rok suba EA Acess młodemu płacąc paypalem(...)

Jakieś promo było, czy tak po prostu?

Opublikowano

Tak po prostu, bo się sub kończył

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Wyłącz odnawianie subskrypcji i powinno się dać odłączyć.

Opublikowano

u mnie nie szło wyłączyć tego odnawiania od razu, może u rayosa też :P

Opublikowano

Ja teraz anulowałem na paypalu (ostatnio musiałem kupić z poziomu konsoli golda na 1 miesiąc, bo grać się zachciało)  i nie powinno samo się przedłużać.

Opublikowano

DMC bym chętnie drugi raz spróbował, reszta meh. 

Opublikowano

pewnie jak zwykle fejk, ale jak cos to spoko. mordor kupilem co prawda ja kbyl za 2 dyszki, ale w DMC i castlevanie sobie zagram bardzo chetnie 

Opublikowano

Wszystko nie grałem, jedną mam na płycie: Cvanię. No pograłem godzinę.

Poza tym wszystkie do Backloga. Myślę że oficjalnie dziś ok 17 będzie. Zawsze tydzień naprzód dają info, więc się zdziwiłem że nie było wczoraj.

Opublikowano

Ograne oprócz blood drive, ale Castlevania bym nie pogardził ona w ogóle jest we wstecznej ?

Opublikowano

Ograne oprócz blood drive, ale Castlevania bym nie pogardził ona w ogóle jest we wstecznej ?

Jeśli czegoś nie ma we wstecznej to najpóźniej w dniu wyjścia ramówki golda wchodzi do wstecznej, tak obiecali jakiś czas temu

Opublikowano

Imo lepiej niż przecieki. Na XOne gierki które na pewno wypróbuję.

GH wiara sie kiedyś jarała więc z chęcią wypróbuję.

Turing Test nawet chciałem kupić ostatnio na promocji.

Rayman 3 no spoko - do zagrania nigdy.

A Moh... Meh.

Opublikowano

Wolałem przeciek.

No ale jest Rayman, Rayman zawsze spoko, trójeczka bdb platformer

Opublikowano

Rayman 3 :fsg: Ciekaw jestem jak się zestarzał i czy dalej jest tak zabawny jak go zapamiętałem 

Edytowane przez asax

Opublikowano

A miało być tak pięknie. :frog:

No ale fajnie będzie wrócić do Raymana, trójeczkę wspominam prawie tak samo dobrze jak dwójkę.

Opublikowano

Turing test wyglada ciekawie, gone home to symulator chodzenia ?