Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Sony nas przyzwyczaiło, że sub się po prostu anuluje!? Jak masz kartę podpiętą to oni wręcz przeciwnie, przy każdej możliwej okazji wznowią subskrypcję xD. Przecież te triale dokładnie po to są, żeby ludzi "nałapać" i czy to Netflix, czy to Amazon Prime, czy to Spotify - zawsze trzeba było anulować ręcznie. Nie bez powodu podajesz dane karty na start triala.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

ok, źle się wyraziłem - jak nie mają z czego pobrać hajsów to anulują :lapka: 

Opublikowano

Ano Sony też kilka razy próbowało pobrać pieniążki za przedłużenie PS+, ale jak miałem ustawione limity na transakcje internetowe na 0zł to po prostu "anulowywali" mi tą subskrypcję, a nie naliczali mi jakieś zaległości do zapłacenia.

Opublikowano

Skoro nie anulowałeś, to uznali, że chcesz korzystać dalej, a to, że na podpiętej karcie jest brak środków nic nie znaczy. Poczytaj regulamin subskrypcji i na pewno znajdziesz tam wzmiankę o tym.

Z drugiej strony, czy ostatnio ktoś z was przeczytał jakikolwiek regulamin usług? Bo ja już nie pamiętam, kiedy to robiłem...

Opublikowano

Z drugiej strony, czy ostatnio kiedykolwiek ktoś z was przeczytał jakikolwiek regulamin usług? Bo ja już nie pamiętam, kiedy to robiłem...

Bliższe prawdzie.

Opublikowano

Widzę powód, aby pod koniec roku wziąć rok ea access (Battlefield 1, Titanfall 2 jeszcze do ogrania), a może i załapię się na Battlefronta 2 w następnym   :cebula:

Opublikowano

W EA Access jest Masa Effect 2 i 3? Czy jak wykupie dostęp to będę mógł te gry pobrać też na 360?

Opublikowano

Cała trylogia ME jest w EA Access. A co do drugiego pytania to sam jestem ciekaw czy by działało na 360, ale

raczej wątpie by dało radę.

Opublikowano

W takim razie czy była jakaś edycja complete ze wszystkimi dodatkami dla dwójki i trójki?

Opublikowano

Na 360 nie ma. Na PS3 wyszła kompletna edycja drugiej części.

Opublikowano

W takim razie czy była jakaś edycja complete ze wszystkimi dodatkami dla dwójki i trójki?

Jest wersja płytowa Mass Effect Trilogy na X360, ale pozbawiona DLC, które dalej kosztują za dużo, w dodatku nie wszystkie są dostępne w polskim regionie.

Opublikowano

Jest wersja płytowa Mass Effect Trilogy na X360, ale pozbawiona DLC, które dalej kosztują za dużo, w dodatku nie wszystkie są dostępne w polskim regionie.

Jeszcze kilka godzin jest promocja na dodatki fabularne do dwójki i trójki. Zniżka o 50 %.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dalej cisza z GWG na listopad? Ciekaw jestem czy wrzuca coś z pierwszego X, Prince of Persia np. :)

Opublikowano

GWG na listopad:

• Trackmania Turbo 
  • Tales from the Borderlands
  • NiGHTS into Dreams
  • Deadfall Adventures
Opublikowano

Gierki na XO fajne. 

Opublikowano

Dziwne, bo jeszcze kilka miesięcy temu się naśmiewałeś, że sobie trackmanię kupiłem

Opublikowano

PROWO DZIFFKI XDDD