Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne, bo jeszcze kilka miesięcy temu się naśmiewałeś, że sobie trackmanię kupiłem

A może mówię Talesach? Nie pomyślałes co?

Opublikowano

Napisałeś "gierki na XO fajne", więc oczywistym jest, iż miałeś na myśli Talesy i Trackmanię.

no z tym, że na xo są 4 gierki :potter: więc niekoniecznie musiałem mówić o trackmanii, która i tak jest ok 

Opublikowano

Widać za ceną GP idzie świetna jakość. Teraz mam Triala, ściągam 6 gier, które chcę przejść, a tu mi jeszcze dwie wskoczą. Szkoda tylko, że coś u mnie z routera nie tak bo już 3 dni w ratach ściąga.

Opublikowano

Xbox_GamePass_16x9_ops_November_Updated-

nowe gierki w ramach Xbox Game Pass od listopada

Halo Wars 1 Definitive Edition

Mega Man 9

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Oddworld: New ‘n’ Tasty

Resident Evil HD

Sky Force Anniversary

The World of Van Helsing: Deathtrap

https://news.xbox.com/2017/10/27/xbox-game-pass-november-2017/

Bardzo fajny set gier dodali. Dużo lepszy niż w poprzednim miesiącu. Za te 30 zł to super deal

Opublikowano

Ale ten Game Pass jest za(pipi)isty. Dzisiaj kupuje XOX, wcześniej nie miałem żadnej wersji One, więc praktycznie dla mnie wszystkie gry z tej usługi są do ogrania. Za 30zł miesiecznie dla mnie to bajka, ale będzie grane  :xboss:

Opublikowano

Ale ten Game Pass jest za(pipi)isty. Dzisiaj kupuje XOX, wcześniej nie miałem żadnej wersji One, więc praktycznie dla mnie wszystkie gry z tej usługi są do ogrania. Za 30zł miesiecznie dla mnie to bajka, ale będzie grane  :xboss:

A mi się trial skończy i nawet jednej gry nie ogram, bo nie mam za bardzo kiedy :/

Opublikowano

Mogę zapłacić saldem, które mam na koncie XBox za subskrypcję czy konieczna jest nowa płatność kartą kredytową? Pytam, bo mam saldo 20 zł a przy wyborze płatności opcja ta jest niedostępna :/

Opublikowano

No dobra, pytałem bo dzisiaj pojawił się problem. Musiałem ponownie podpiąć kartę do konta i pojawił się zonk.

Wyskakuje mi komunikat:

Spróbuj zapłacić w inny sposób
Ta metoda nie działa. Skontaktuj się z bankiem, aby uzyskać więcej informacji.\n
Spróbuj zapłacić w inny sposób Ta metoda nie działa. Skontaktuj się z bankiem, aby uzyskać więcej informacji.\n
PI-BannedPaymentInstrument
2017/11/07 - 12:42:22 UTC

Ktoś coś miał podobnego? Karta to zwykła debetówka z mBank. Wcześniej nie było z nią problemów i spokojnie płaciłem za jej pomocą.

Opublikowano

Nie mam. Wszystko OK, limity w normie, kasa jest, nie ma blokady. Nie wiem czy wina leży po stronie banku (ci twierdzą, że wszystko OK) czy po stronie MS. Płacę tą kartą od lat i teraz dopiero mam problem.

Opublikowano

Ale na pewno te limity na transakcje korespondencyjne i telefoniczne masz ustawione na odpowiednią sumę? Bo ja też miałem z tym problem, bo każdy sklep traktuje pobranie pieniążków z karty jako transakcje internetowe, a marketplace jest jakimś dziwnym wyjątkiem i traktuje to jak korespondencję czy coś.