Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

znowu komuś coś nie działa, a taki ten xbl fajny miał być, wysoka jakość itd.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Wygląda na to, że Ci wpierw przedłużyło miesiąc z karty zanim wszedł kod.

Dokładnie tak, ogarniam to na supporcie. Dzisiaj zamiast grania, to pisanie na czacie : ((

Opublikowano

Tak, a dodając do tego, że na nilt.ru się kupuje 1000rubki za 880rub tak jak u nas kiedyś gifty 100pln za 70zł na allegro.

Opublikowano

Nie wiem czy to tylko promocja na niemieckim storze, ale sa grube rabaty. 

Jest np.

Need For Speed nowy za 42 Euro

Quantum Break za 20 Euro

Witcher Complete za 20 Euro

Wolfenstein za 35 Euro

i wiele innych

Dodatkowo, na Amazonie niemieckim mozna na legalu kupic karte 50 Euro za 45 Euro. Czyli tak jakby jeszcze dodatkowo 10% mniej do zaplacenia podczas promocji.

https://www.microsoft.com/de-de/store/top-paid/games/xbox?icid=CNavXboxGamesDownload&tduid=(d5a7b900f8c265fbe09885898cfd93f8)(81561)(2130923)(05003b4eg2a0)()

Opublikowano

Nie wiem czy to tylko promocja na niemieckim storze, ale sa grube rabaty. 

Jest np.

Need For Speed nowy za 42 Euro

Quantum Break za 20 Euro

Witcher Complete za 20 Euro

Wolfenstein za 35 Euro

i wiele innych

Dodatkowo, na Amazonie niemieckim mozna na legalu kupic karte 50 Euro za 45 Euro. Czyli tak jakby jeszcze dodatkowo 10% mniej do zaplacenia podczas promocji.

https://www.microsoft.com/de-de/store/top-paid/games/xbox?icid=CNavXboxGamesDownload&tduid=(d5a7b900f8c265fbe09885898cfd93f8)(81561)(2130923)(05003b4eg2a0)()

Niektóre ceny za(pipi)iste :o

Dishonored 1+2+DLC 32 euro.

Deus EX MD - 10

Evil 2 - 35

FFXV delux (z sp) za 30 - https://www.storeparser.com/en-DE/xbox-one/deals/game-106530/final-fantasy-xv-digitale-premium-edition/ oczywiście w EU najdrożej

Edytowane przez Starh

Opublikowano

ceny to się sprawdza na xbox store checker

Padło ;p

Opublikowano

xbox store checker podaje zle ceny - lol. Dorzuca z jakiegos powodu np. 50 centow wiecej do wielu gier. e.g. 20.50 Euro ;o

Opublikowano

The Evil Within 2 na ruskim store 110zł wychodzi xD

Opublikowano

Czy ktoś tu jeszcze kupuje gry legalnie bez cebuli na polskim rynku :D?

Ja kupuje, ale The Evil Within 2 za 109zł to aż grzech nie wziąć. xD

Opublikowano

Tez nie korzystam z tego, kupuje tylko na swoim regionie :lapka:

Opublikowano

DPKbLU-WkAAlqsS.jpg

do oferty Game Pass lądują do grudnia kolejne gierki :obama: 

Opublikowano

I po co ja kupowałem Gearsy 4 :yao: Ale za to chętnie sprawdzę Sherlocka i Darksiders.

Opublikowano

Jak patrzę na to co się dzieje obecnie na łoniaku, to dochodzę do wniosku, że w ogóle nie opłaca się kupować gier :yao: IMO (oczywiście gold) EAA i GP i pysio uśmiechnięte :banderas:

Opublikowano

A jak to jest z GP - kupię abonament, dadzą w miesiącu GOW4 i później mogę tak długo w to grać jak długo mam abonament GP?

Opublikowano

Wykupujesz na miesiąc jedynie i możesz grac przez ten miesiąc, potem zależy czy gra nadal będzie w game passie.

Opublikowano

to już potwierdzone info Bluber?

dotychczas chyba nie usunęli jeszcze żadnej gry z GamePassa więc nie wiadomo czy po tym jak gra wyleci z oferty tracimy do niej dostęp.