Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba ograć ZOMBI, gra od pierwszych zapowiedzi na WiiU mi się podobała

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

bez szalu, ale chetnie ogram sobie raz jeszcze TR bo to ostani dobry TR w starym stylu 

Opublikowano

A ja chętnie przejdę z kimś w coopie army of two. Grałem kiedyś z kumplem ale nie udało nam się ukończyć kampanii a gra zacna do coopa

Opublikowano

Obadam klimaty na YT to coś się może pomyśli ;)

Opublikowano
7 godzin temu, blantman napisał:

A ja chętnie przejdę z kimś w coopie army of two. Grałem kiedyś z kumplem ale nie udało nam się ukończyć kampanii a gra zacna do coopa

Ja się mogę podjąć.

Opublikowano

Zombi było w plusie już  i do gustu mi nie przypadło, za to van helsinga może się sprawdzi

Opublikowano

Można jakoś przycebulić :P i anulować obecną subskrypcje gamepass , a potem kupić za złotówke czy nie ma takiej opcji?

Opublikowano

Przelałem MSowi złotka za GamePassa. Ciekawe czy w coś pogram konkretnie. Ostatnio trochę OlliOlli i nieco Abe. Może sprawdzę te NBA.

Opublikowano

Eee, ja pograłem trochę w wersję z GwG z X360 i było trochę spoko, dziecko moje się chwilę cieszyło. Jednak po tutorialu mnie trochę się odechciało.

Opublikowano

Od lutego do GamePassa wpadnie 8 nowych gier

Fajnie że wpada Rime, tego rodzaju gry wydają się być skrojone pod tę usługę 

Opublikowano

Właśnie zastanawiałem sie czy nie wziąć Rime:) 

Opublikowano

Rime na XO/PS4 to też kaszana jeśli chodzi o płynność.

ale Black za free w EAA  :banderas:

Opublikowano

Jest do pobrania jak zmieni się region na USA (na konsoli) i odpali tam EA Access. Właśnie ściągam.

Opublikowano

Black strasznie się zestarzał, potwierdza to regułę że najlepiej trzymają się po czasie gry 2D ale i tak fajnie się gra. Teraz dawać Conkera w HDa.

Opublikowano

No graficznie mocno się postarzał, ale gunplay dalej fenomenalny :fsg: trzeba tylko się przestawić na niedzisiejsze obłożenie przycisków :pawel: 

Opublikowano

Ja pograłem chwilkę, ale ten tytuł nadal jest dla mnie kasztanem. Już wtedy na premierę nie mogłem się nadziwić pozytywnym opiniom. Człowiek już dawno miał Halo 1 i 2 miał zaliczone i pewnie dlatego ta gra nie robiła żadnego wrażenia.

Opublikowano

Z Blackiem jest dokładnie tak jak z Crashem Bandicootem czy Spyro. Kultowe, bo się nie grało u konkurencji w gry, które niszczyły te bardzo dobre, ale nic więcej, giereczki

Opublikowano

Microsoft naprawdę bardzo poważnie traktuje tę usługę 

Opublikowano

Ty nawet nie tak źle, można sprawdzić czy nie ma lipy 

Opublikowano

O hui, serio? ich trzy największe tytuły na ten rok jakie mają za "darmo" w Xbox Game Pass? o.O no to nieźle