Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

kabi tez cos krecil nosem, czuje ze to bedzie niewypał

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Xbox leci z polskich półek jak ptak po takim numerze!

Opublikowano

Poza tym to nie jest ofiara, pewnie MS nie konsultował się specjalnie z większą ilością europejskich partnerów biznesowych na rynku retail i tyle. Raczej spodziewana reakcja. Zdziwilibyście się jak mały procent dochodu na wielu rynkach w Europie stanowią rzeczy związane z X1, szczególnie po sukcesie Switcha.  W EU najważniejszymi partnerami są MM/Saturn, Game i europejskie oddziały Amazona, tylko ich decyzje są ważne dla działu Xboxa, a te podmioty raczej nie zmienią swojej polityki w ogóle :V

Opublikowano

Gold na luty:

Xbox One: Shadow Warrior, Assassin's Creed Chronicles: India

Xbox 360: Split/Second, Crazy Taxi

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Shadow Warriors chciałem już od jakiegoś czasu ograć, bardzo fajnie, że dają. Split/second podobno bdb arcade racer więc też się zerknie. 

Czy ni było już przypadkiem jakeigoś chronicles w goldzie/plusie? 

Opublikowano

Shadow Warrior z chęcią ogram. Split Second grałem kiedyś z ziomkiem na 360, to dobra gra była :banderas:

Opublikowano

Ściągnąłem tego Fallouta 4 co jest darmowy do końca weekendu... Cieszę michę bo mogę wypróbować ale za każdym razem gdy z menu mam wejść do menu gra się zwiesza... :(

Opublikowano

W sieci to było na Xbox UK przez 18h. W rtv euro agd było kilka dni ale już się skończyła promocja. Teraz zamiast 79zl 3+3 jest 3mc za 47zł.

Opublikowano

Na Xbox uk był gold 6 miesięcy 50%off, a 3+3 teraz jest doestepny na amazon uk

Opublikowano

gdzie najtaniej wyrwie golda? moze byc miesieczny albo 3miesieczny

Opublikowano

Cdkeys, w domu mam chyba z dwa kody na 14 dni jak je znajdę to ci podeśle :lapka:

Opublikowano

@Ficuś jak nie brałeś jeszcze triala xbox game pass to mam 30 dniowy kod ale dla nowych użytkowników  

Opublikowano

co sie stalo ze split second ? bo nie widze mozliwosci pobrania